E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem"Çaykur değiliz ki çay dağıtalım"---

"Çaykur değiliz ki çay dağıtalım"

Çaykur değiliz ki çay dağıtalım
25 Kasım 2016 - 04:02 borsagundem.com

Meclis'te yaşanan tablet krizinin ardından DHMİ Genel Müdürü Funda Ocak açıklama yaptı

Meclis Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu’unda Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (DHMİ) hesaplarının görüşülmesi öncesinde komisyon milletvekillerine Ipad tabletler hediye edildiği ortaya çıktı. Komisyon üyesi vekillerin odalarına bir gün önce bırakılan tabletlere CHP ve MHP milletvekilleri tepki gösterdiler.

Komisyonda tablet kriziCHP ve MHP’li komisyon üyeleri, odalarına gönderilen Ipad'leri toplu olarak salona bıraktılar. AK Partili üyeler de “Biz de iade edecektik, bu şova gerek yoktu” dediler.

DHMİ Genel Müdürü Funda Ocak ise kendi Ipad’ini de göstererek bütçe sunumlarının tabletlerle yapılmak istendiğini, sunumu buraya yükleyeceklerini, ancak kutuları açmak gerektiği için yapmadıklarını söyledi.

Ocak, sunum üyelere mail olarak göndereceklerini de belirterek, “Biz Çaykur değiliz ki çay dağıtalım. Geçen yıl da deri çanta verdik. Kötü bir niyetimiz yoktu” dedi. (Hürriyet / Rıza Özel)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hilmi Baralı25 Kasım 2016 12:02

    Devlet işini görürken devletin mumu,kendi işini görürken kendi mumunu yakan LİDERDEN,KUL,YETİM,GARİP,GUREBA EDEBİYATI YAPAN YÖNETCİLERİMİZE.. topunuzun canı CEHENNEME bu cuma ssatinde inşallah

  • cevdet menteş25 Kasım 2016 08:34

    Şimdi nerede yetkililer kutumlara hediyeleri YASAKLIYORLAR kendilerine gelince torbayla götürüyorlar YAZIKLAR olsun.

  • Once vatan25 Kasım 2016 07:18

    Illâ tablet dagitmaniz mi gerekiyor.MV de tablet alacak gücü yok zaten.Bırakın bu saçmalıkları.Memlekette ihtiyaç sahibi öğrencilere verin ne vereceksiniz.CHP ve MHP MV leri duyarlı davranmış reddetmiştir.