E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÇavuşoğlu: Bölgeyi teröristlerden temizleyeceğiz---

Çavuşoğlu: Bölgeyi teröristlerden temizleyeceğiz

Çavuşoğlu: Bölgeyi teröristlerden temizleyeceğiz
07 Ekim 2019 - 09:54 borsagundem.com

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Bölgeyi teröristlerden temizleyerek ülkemizin bekasını ve güvenliğini sağlamaya kararlıyız" dedi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Bölgeyi teröristlerden temizleyerek ülkemizin bekasını ve güvenliğini sağlamaya kararlıyız. Suriye’ye de huzur, barış ve istikrarın gelmesine katkı sağlayacağız" dedi.

Bakan Çavuşoğlu, Twitter'dan yaptığı açıklamasında, "Suriye’deki krizin başından beri bu ülkenin toprak bütünlüğünü destekledik,bundan sonra da desteklemeye devam edeceğiz. Bölgeyi teröristlerden temizleyerek ülkemizin bekasını ve güvenliğini sağlamaya kararlıyız. Suriye’ye de huzur, barış ve istikrarın gelmesine katkı sağlayacağız" ifadelerine yer verdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AHMET ÖZBİR07 Ekim 2019 11:03

    "YURTTA BARIŞ İÇİN SURİYE'YE KARIŞ!" Başka çaremiz yok, hainler, kanı ve sütü bozuklar oralarda cirit atıyor, ülkemin geleceği kararıyor. Öyleyse tehdit nereden geliyorsa oraya müdahale edin, BATAKLIĞI KURUTUN! Siz bu vatana tutkunsunuz, biz de size tam güveniyoruz, OPERASYONU DESTEKLİYORUZ! Kim operasyona karşı geliyorsa PKK'NIN APARATI OLSA gerektir!.. Allah yar ve yardımcınız olsun.

  • Sakıp Sencan07 Ekim 2019 10:19

    adam gibi adamsınız.tam Mustafa Kemal in askerleri gibisiniz.adı kemal olan yorum dahi yapmama hiç gerek yoktur.