E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÇavuşoğlu: Beşiktaş bombacısı o ülkeden geldi---

Çavuşoğlu: Beşiktaş bombacısı o ülkeden geldi

Çavuşoğlu: Beşiktaş bombacısı o ülkeden geldi
14 Aralık 2016 - 22:20 borsagundem.com

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu çarpıcı açıklamalarda bulundu

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'ndan flaş açıklamalar... Çavuşoğlu, Halep konusunda 27 Aralık'ta İran ve Rusya ile üçlü bir toplantı gerçekleştirileceğini açıkladı. Bakan Çavuşoğlu ayrıca, Beşiktaş'taki terör saldırısıyla ilgili olarak da 'Beşiktaş bombacısı Suriye’den gelmiş. ABD Dışişleri Bakanı Kerry’e de söyledim' dedi. El Bab ile ilgili bir soru üzerine 'Operasyon devam ediyor. Peki El Bab'tan sonra ne olacak? El Bab'tan sonra Münbiç'e doğru yönelinecek' cevabını veren Mevlüt Çavuşoğlu sözlerini şöyle sürdürdü, 'PKK (Telafer'e yönelik) herhangi bir tehdit oluşturursa hiç tereddüt etmeden PKK'yı orada da vururuz, vuracağız da. Orada yaşayan kardeşlerimize yönelik tehditler konusunda her türlü planımız, hazırlığımız elbette var, olmalıdır.' Dışişleri Bakanı terörle mücadele konusunda ise 'Yurt dışında bizim vatandaşımız olup da PKK'ya oralarda aktif destek verenlerle ilgili vatandaşlıktan çıkarma dahil her türlü tedbiri alacağız. Tek tek bunları da takip ediyoruz' dedi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Suriye'nin Halep kentinde devam eden sivillere yönelik saldırılar hakkında, "Ülke genelinde ateşkesin sağlanması ve siyasi çözüm konusunda müzakerelerin başlaması için bir taraftan gayret sarfediyoruz. Önümüzdeki süreçte bu çabalarımız devam edecek. Bu anlamda, bu ayın sonunda 27 Aralık'ta Moskova'da Türkiye, Rusya, İran üçlü toplantısını gerçekleştireceğiz." ifadelerini kullandı.

"VATANDAŞLIKTAN ÇIKARMA DAHİL HER TÜRLÜ TEDBİRİ ALACAĞIZ"
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Yurt dışında bizim vatandaşımız olup da PKK'ya oralarda aktif destek verenlerle ilgili vatandaşlıktan çıkarma dahil her türlü tedbiri alacağız. Tek tek bunları da takip ediyoruz." dedi.

"EL BAB'TAN SONRA MÜNBİÇ"
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Operasyon devam ediyor. Peki El Bab'tan sonra ne olacak? El Bab'tan sonra Münbiç'e doğru yönelinecek. PKK Telafer'e yönelik herhangi bir tehdit oluşturursa hiç tereddüt etmeden PKK'yı orada da vururuz, vuracağız da. Orada yaşayan kardeşlerimize yönelik tehditler konusunda her türlü planımız, hazırlığımız elbette var, olmalıdır." şeklinde konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • otorite boşluğu var denetimlerde14 Aralık 2016 23:59

    1 gün önce den denetimler oldu nasıl yakalanmadılar hayret..

  • KILIÇ14 Aralık 2016 23:01

    KÖTÜ GÜNLERDEN GEÇİYORUZ ELEŞTİRİ DEGİL BİRLİK ZAMANI CENNET VATANIMZA ÖLÜMÜNE SAHİP ÇIKMA ZAMANI GELMİŞDİR .HAYİNLERİN EKMEGİNE YAG SÜRMEYELİM.

  • Durmak yohhhh yol yaptılar o kadar14 Aralık 2016 22:57

    Şamda namaz kılacaktınız şimdi şehit cenazelerinin cenaze namazını kılıyorsunuz,fren patladı kamyon bodozlama duvara doğru gidiyor

  • çile14 Aralık 2016 22:39

    Allah o sınırları ardına kadar açanları kahretsin.

  • keklik14 Aralık 2016 22:25

    keşke şamda namaz kılacaz diyeceğinize, sınıra duvar öreymişsiniz. o zaman ülke kan gölüne dönmezdi. ama son pişmanlık fayda etmiyor. olan gencecik polislerimize oldu

  • Bika14 Aralık 2016 22:24

    Başından beri yanlış Suriye politikasının sonuçları.