E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÇavuşoğlu, ateşkes konusunda umutlu---

Çavuşoğlu, ateşkes konusunda umutlu

Çavuşoğlu, ateşkes konusunda umutlu
17 Mart 2022 - 16:36 borsagundem.com

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya ve Ukrayna ziyareti neticesinde ateşkes umutlarının biraz daha arttığını belirterek, en kısa zamanda liderler düzeyinde bir buluşmanın zemininin hazırlanması gerektiğini söyledi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya'nın ardından Ukrayna'da temaslarda bulundu.

Türkiye'nin başından beri bu süreçte ilkeli bir tutum sergilediğini aktaran Çavuşoğlu, her iki ülkeyle de diyalogu olan bir ülke olarak savaşın durdurulması yönünde samimi çabalar sarf ettiğini söyledi.

"Ateşkes umudumuz arttı"

Moskova’da gündeme gelen konular ve edinilen izlenimler hakkında Dmitro Kuleba’ya bugün bilgi verdiklerini ifade eden Çavuşoğlu, en kısa zamanda liderler düzeyinde bir buluşmanın zemininin de hazırlanması gerektiğini aktardı.

Çavuşoğlu, "Bu iki ziyaretim neticesinde savaşlarla ilgili kesin bir şey söylemek zor olur ama ateşkes umudumuz biraz daha artmıştır. Yakınlaşma olduğunu gördüğümüz konularda bir anlaşma zemini olursa iki liderin bir araya gelme olasılığı var" dedi.

Bayraktar: Muharebe sahasında bir devrim yaşanacak

 

Putin'den kritik Kırım açıklaması

 

Erdoğan: Döviz, faiz, enflasyondaki dalgalanmalar geçiş sürecinin bedelleridir

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)