E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporCardozo'ya Trabzon'da coşkulu karşılama ---

Cardozo'ya Trabzon'da coşkulu karşılama

Cardozo'ya Trabzon'da coşkulu karşılama
06 Ağustos 2014 - 00:06 borsagundem.com

Trabzonspor yıldız golcü Oscar Cardozo'nun transferini resmen duyurdu ve golcü futbolcu Trabzon'a geldi. Paraguaylı yıldız coşkuyla karşılandı

Transferi resmileşen Cardozo'nun Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun özel uçağı ile bu gece Trabzon'a geldi. Golcü oyuncuyu görebilmek için havalimanında heyecanla bekleyen çok sayıda taraftar, Cardozo'nun havalimanına inmesi ile birlikte büyük bir coşku yaşadı. 

Meşaleler yakan taraftarlar, Başkan Hacıosmanoğlu ve Cardozo'yu omuzlarında taşıdı. 

BENFICA'YA 5 MİLYON EURO

Bordo mavili kulüpten Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklama şu şekilde;

"Profesyonel futbolcu Oscar Rene Cardozo'nun kulübümüze transferi konusunda, SL Benfica ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre; SL Benfica'ya transfer bedeli olarak 5.000.000.-EUR ödenecektir."

CARDOZO TRANSFERİ UEFA MANŞETLERİNDE

Bordo mavililerin Oscar Cardozo transferi UEFA'nın resmi internet sitesi aracılığıyla manşetlerden böyle duyuruldu. 

CARDOZO FORMALI KIZ

Geçtiğimiz yıllarda Fenerbahçe ile de adı sık sık anılan Paraguaylı golcünün Trabzonspor'a transfer olması bordo mavili taraftatlarda sevinçle karşılandı. Bordo mavili bir kadın taraftar da arkasında Cardozo yazılı Trabzonspor forması ile Fenerium mağazasının önüne gitti. Fenerium çalışanlarının şaşkın bakışları arasında fotoğraf çektiren kadın taraftarın pozu Twitter'da hızla yayıldı. 

İşte o kare; 




HAVAALANINA AKIN ETTİLER

Cardozo'nun transferinin açıklanmasının ardından Trabzon'a geleceğini haber alan bordo mavili taraftarlar, havalimanın akın etti ve Paraguaylı golcüyü beklemeye başladı. 

CONSTANT DA AÇIKLANDI

Bordo mavililer Milan'ın Gineli futbolcusu Milan Cosntatn'ı da kadrosuna kattığını resmen duyurdu. 27 yaşındaki oyuncu için İtalyan kulübüne 2.5 milyon Euro bonservis ödenecek. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)