E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCanlı yayında büyük gaf: 'En büyük tehdit'i açıkladı!---

Canlı yayında büyük gaf: 'En büyük tehdit'i açıkladı!

Canlı yayında büyük gaf: 'En büyük tehdit'i açıkladı!
27 Aralık 2021 - 12:53 borsagundem.com

ABD basınına konuşan Başkan Yardımcısı Kamala Harris program sırasında bir gafa imza attı. Sunucu Margaret Brennan Harris'e onu endişelendiren ulusal güvenlik tehdidini sordu. Harris bu soruya 'demokrasi' yanıtını verdi.


ABD, Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in sözlerini konuşuyor. CBS News'in 'Face the Nation' isimli programına konuşan Harris, bir gafa imza attı. Harris, ABD'nin karşı karşıya olduğu en büyük ulusal güvenlik sorununun ne olduğu sorulduğunda 'demokrasi' yanıtını verdi.

O anlar kısa sürede sosyal medyada gündem olurken Harris daha sonra demokrasinin bütünlüğü için savaşmaya ihtiyaç olduğunu söyleyerek önceki yorumuna açıklık getirdi.

'Ulusumuza yönelik tehditlerin pek çok yeni şekiller aldığı yeni bir döneme giriyoruz' diyen Harris, otokrasilerin kontrolü ele geçirmesi ve Dünya çapında çok büyük bir etkiye sahip olmasının da tehdit dahilinde olduğunu belirtti.

SUÇU TRUMP'A ATTI

Hürriyet'teki habere göre; Geçtiğimiz aylarda ABD askerlerinin Afganistan'dan çekilmesi sonrası yaşananlar hakkında da konuşan Harris suçu bir önceki Trump yönetimine attı.

Harris yaşanılanların Trump yönetiminin Taliban ile imzaladığı anlaşma nedeniyle meydana geldiğini öne sürdü ve 'Bu yüzden, ABD ile Taliban arasındaki anlaşmaya dayanan bu sorumluluğu üstlendik' dedi.

Başkan Yardımcısı, Biden'ın Afganistan'la olan 20 yıllık savaşını ABD birliklerini geri çekerek sona erdirme kararını 'Tam olarak desteklediğini' söyledi.

'PİŞMAN DEĞİLİM'

Harris, 'Anlaşmayı bozarsak, şu anda tamamen farklı bir durum olacağına karar verdik' dedi ve kararından pişman olmadığının altını çizdi.

Biden'a anket sonuçlarından kötü haber

 

Biden, sağlık durumu iyi olursa 2024'te yeniden aday

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Volkan27 Aralık 2021 13:49

    Demokrasi hem tehdit hem fırsat. Muhalefet doğru ve yanlışı ayırabilirse fırsat, yapılan her şeyin tersini yapacağız der ise tehdit olur. Seçimler intikam fırsatı olduğu sürece demokrasi içinde güç mücadelesi olur. Oysa yorulanı kenara alınıp hazırlık yapanı direksiyona oturtmak gerekir. Mevcut durumda  yıllardır biriken sorunlar çözülmeye çalışılıyor, eski sisteme göre kendini yetiştirenler dışlanıyor. Ortak mutabakat gerekir. Bir de Beyaz Türk olmak suç haline gelmeye başladı, çilingir sofrası yerli kültür oysa, ithal viski  ve suşi yiyenler hedef alınmalıydı.

  • Bika27 Aralık 2021 13:16

    Gaf değil gerçek, tüm dünyada ülke yönetimleri demokrasiden uzaklaşıyor.