E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBiden'a anket sonuçlarından kötü haber---

Biden'a anket sonuçlarından kötü haber

Biden'a anket sonuçlarından kötü haber
25 Aralık 2021 - 13:12 borsagundem.com

İngiltere merkezli bir araştırma şirketi şu an bir seçim gerçekleşmesi durumunda Donald Trump'ın mevcut başkan Joe Biden'ı geçeceğini öne sürdü.

ABD'de seçimlere 2 yıla yakın bir süre olmasına karşın kimin aday olacağı tartışmaları sürüyor.

Eski başkan Donald Trump'ın aday olabileceğinin sinyallerini vermesi sonrası mevcut başkan Joe Biden da 2024 için aday olabileceğini belirtti.

İngiltere merkezli anket şirketi Redfield & Wilton Strategies'in yeni bir anketi, ABD'lilerin yüzde 44'ünün Trump'a ve yüzde 38'inin Biden'a oy vereceğini ve yüzde 12'sinin kime oy vereceklerini bilmediğini söylediğini ortaya koydu.

Trump, bu ayın başlarında yapılan bir önceki Redfield & Wilton anketinden bu yana iki puan kazanırken, Biden'ın desteği aynı kaldı. Trump destekçilerinin yüzde 87'si yeniden Cumhuriyetçi eski başkan için oy kullanacaklarını söylerken, Biden destekçilerinin yüzde 75'i Demokrat'a oy vereceklerini söyledi.

Biden, bu yaz Afganistan'dan çekilmesi kararından bu yana genel olarak anketlerde mücadele ediyor. Bununla birlikte COVID-19, ekonomi, göç ve suçla mücadelesinin de çok takdir toplamaması anketlerde destek oranının yüzde 50'nin altında kalmasına neden oldu.

Biden, sağlık durumu iyi olursa 2024'te yeniden aday

 

Piyasalar Omikron iyimserliğiyle pozitif seyretti

 

ABD'nin 'hayalet uçağı' Google Earth'e yakalandı!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)