E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporÇalımbay'dan İstanbul devine transfer çalımı---

Çalımbay'dan İstanbul devine transfer çalımı

Çalımbay'dan İstanbul devine transfer çalımı
18 Haziran 2022 - 14:55 borsagundem.com

Rıza Çalımbay ses getirecek 2 transfer daha imza atıyor. Filip Novak için girişimlerini sürdüren Sivasspor, şimdi de Beşiktaş'ın yıldızlarına göz koydu.

Rıza Çalımbay Sivasspor'da hedefleri yüksek tutuyor.

Geride bıraktığımız sezonda Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan ve Avrupa kupaları biletini kapan Sivasspor flaş transferlere hazırlanıyor. Rıza Çalımbay'ın 2 yeni hedefi ise Beşiktaş'tan.

Rıza Çalımbay, Fenerbahçe'nin gözden çıkardığı eski öğrencisi Filip Novak'ı bir süredir gündeminde tutarken şimdi de Beşiktaş'ın yıldızlarına kancayı taktı. Rıza Çalımbay'ın Beşiktaş'tan istediği isimler ise Salih Uçan ve Güven Yalçın.

Salih Uçan için olasılık daha yüksek

Sivasspor'un iki futbolcu için de şartları zorlayacağı kaydedildi. Siyah-Beyazlılarda gözden çıkarılan Salih Uçan'ın transfer olasılığının daha yüksek olduğu belirtiliyor.

Beşiktaş ile maaş konusunda anlaşamayan ve henüz yeni sözleşme imzalamayan Güven Yalçın'ın ise şartları oldukça zorlayıcı. Yine de Rıza Çalımbay'ın direktifi doğrultusunda Sivasspor yönetimi, oyuncu için Siyah-Beyazlıların kapısını çalacak.

Rıza Çalımbay söz konusu isimlerin transferlerini gerçekleştirip hedeflerine daha sağlam adımlarla ilerlemenin hayalini kuruyor.

Beşiktaş'ın 10 numarası, İstanbul'a ayak bastı

 

Fenerbahçe'de kombine biletler tükendi

 

Ozan Kabak'ın bonservisi 8 milyon euro

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • MELİS MARMARİSLİ19 Haziran 2022 21:37

    sayın hocam o takımlarda iş yapamayanları sen neden ısrarla toplarsın anlamak mümkün değil.böyle bir futbol anlayışı hiç olurmu.gidin africada işçi meydanlarından topcu toplayın daha iyi .

  • HASAN HÜSEYİN ÇEMİRBEKLİ19 Haziran 2022 09:54

    bunlar büyük takımlarının kalıntıları .o kadar iyilerde neden satış veriyorlar.kerizlermi sen rıza hoca.bence futbol dahisi demek kimsenin bilmediğini ve bulmadınığını keşif etmek demektir.bence bunu yapacaklarına africa ve asya dan daha bunlardan ucuza kaliteli futbolcular bulunabilir idi.sonra alacakların futbolcular kaliteli ve genç olacak ki külup kazansın.boş transferler bunlar rıza hoca boş...............