E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem'Büyükanne maaşında' yeni gelişme---

'Büyükanne maaşında' yeni gelişme

'Büyükanne maaşında' yeni gelişme
17 Şubat 2017 - 18:28 borsagundem.com

Bakanlık büyükanne maaşı başvurularını uzatma kararı aldığını açıkladı. Başvurular 20 Şubat tarihine kadar yapılacak.

Büyükanne maaşı için başvurular 9 Şubat tarihinde başlamıştı. Başvuru sayısındaki fazlalık nedeni ile 28 Şubat'a kadar olan başvurular dün sona ermişti. Bakanlık 12 ay süreyle 425 TL karşılıksız maddi destek kapsamındaki büyükanne maaşı projesine başvurularını 20 Şubat'a uzatma kararı aldığını açıkladı. 

Büyükanne Projesi kapsamında, annenin fiilen çalışyor olması kaydıyla, 3 yaşını doldurmayan torununa bakanbüyükannelere 12 ay süreyle 425 TL karşılıksız maddi destek verilecek. Proje kapsamında başvurular 9 Şubat - 28 Şubat (dahil) 2017 tarihleri arasında alınacak. Bu tarihten sonra yapılan başvurular değerlendirilmeyecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • EMEKLİLER.17 Şubat 2017 18:45

    Biz emekliler olarak bu paraları verenlerede alanlarada HARAM ediyoruz zaten onlarda emekli maaşı alıyorlar daha neyin parasını veriyorsunuz hiç insanoğlu torununu PARA için bakarmı ahirette sizlerden davacı olacağız ALLAH, Tan dilerim alacağınız paralar kefen parası olur.verenede kefen parası olsun.

  • aklı kıt17 Şubat 2017 18:34

    hayatımda gördüğüm en saçma kararlardan biri, büyükanne maaşı ne arkadaş?