E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBütçe tasarısı maddeleri görüşülecek---

Bütçe tasarısı maddeleri görüşülecek

Bütçe tasarısı maddeleri görüşülecek
18 Aralık 2013 - 00:06 borsagundem.com

TBMM'de bütçe maratonu sürüyor. Bugün Genel Kurul'da Bütçe Yasa Tasarısı'nın 8 maddesi görüşülecek. Şehit pilotlar törenle toprağa verilecek

Moldova Cumhurbaşkanı Timofti Ankara'da... - Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Nicolae Timofti'yi Çankaya Köşkü'nde resmi törenle karşılayacak. - Baş başa ve heyetler arası görüşmelerin ardından Gül ve Timofti, anlaşmaların imza törenine katılacak ve ortak basın toplantısı yapacak. - Cumhurbaşkanı Gül, konuğu onuruna akşam yemeği verecek. - TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Cumhurbaşkanı Timofti ile görüşecek. - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Timofti ile bir araya gelecek. (Ankara/10.45/11.00/11.30/12.30/19.30/TBMM/13.30/15.00)

Macaristan Başbakanı Orban Ankara'da... - Cumhurbaşkanı Gül, Başbakan Victor Orban ve beraberindeki heyeti Çankaya Köşkü'nde kabul edecek. - TBMM Başkanı Çiçek, Başbakan Orban ile görüşecek. - Başbakan Erdoğan, Macaristan Başbakanı Victor Orban'ı Başbakanlık Merkez Bina'da resmi törenle karşılayacak. İki lider görüşmelerinin ardından ortak basın toplantısı yapacak. - Erdoğan, konuğu onuruna Resmi Konut'ta akşam yemeği verecek. - Orban, JW Marriott Hotel'de Türk-Macar İş Forumu'na katılacak.
(Ankara/14.30/TBMM/15.30/16.15/19.00/14.00)

CHP MYK, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak. (Ankara/14.00)

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, D-8 16. Bakanlar Konseyi Toplantısı'na katılmak üzere Pakistan'a gidecek.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Terme, Atakum, 19 Mayıs, Bafra ve Alaçam ilçelerinde temel atma ve açılış törenlerine katılacak. (Samsun/10.00-19.00)

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, "Geleceğimizin Gözüyle Güvenilir Gıda Resim Yarışması'nın ödül töreninde bulunacak. (Ankara/10.00)

İçişleri Bakanı Muammer Güler, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ve Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Türkiye-Macaristan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi Toplantısı'na katılacak. (Ankara/16.15)

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Tekstilde 21. Yüzyılın Yeni İmalat Bölgesi: İnsana ve Çevreye Duyarlı Üretim Sahası Projesi'nin tanıtım toplantısına katılacak. (İstanbul/19.30)

TBMM Genel Kurulu'nda 2014 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı’nın 8 maddesi görüşülecek.
(TBMM/10.00)

Türkiye İstatistik Kurumu, ekim ayına ilişkin motorlu kara taşıtları istatistiklerini açıklayacak. (Ankara/10.00)

Helikopter kazasında hayatını kaybeden şehit pilotların cenazeleri, Güvercinlik Üssü Kara Havacılık Kışlası'ndaki töreninin ardından memleketlerine uğurlanacak. - Kara Pilot Binbaşı Ahmet Duman’ın cenazesi, öğle vakti Nokta Camisi'nde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek. (Ankara/10.00/Kırıkkale/12.00)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)