E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBurdur'da dana çatıya çıktı---

Burdur'da dana çatıya çıktı

Burdur'da dana çatıya çıktı
01 Mayıs 2020 - 21:37 borsagundem.com

Burdur'da Bucak ilçesine bağlı Çamlık köyünde ahırdan kaçan dana, evin çatısına çıktı. Besici Mesut Uğraş'ın anne ineği getirmesiyle dana çatıdan indi.

Bucak'ın Çamlık köyü Kavaklı Mahallesi’nde besici Mesut Uğraş'ın kurbanlık beslediği dana ahırdan kaçtı. Mesut Uğraş'ın yakalamaya çalıştığı dana, önce ahırın oradan da evin çatısına çıktı.

Çatıda çok sayıda kiremidi kıran danayı yakalamak için uzun süre uğraşan, atlaması halinde ölme ve sakatlanma riskine karşı bekleyen Uğraş, son çare olarak dananın annesi ineği çatının yakınına getirip bağladı.

Çatıdaki dana, ineği görür görmez çatıdan inerek yanına gitti.

Besici Mesut Uğraş, "Yaklaşık 2 yaşındaki kurbanlık dana ahırdan kaçtı. Ahıra sokmaya çalışırken ürken dana, aniden yere yakın ahırın üzerinden evin üzerine çıktı. Uzun süre bekledik. Ne yapacağımızı şaşırdık. Daha sonra dananın annesini çatıya çıktığı yere bağladık ve çaresiz beklemeye başladık. Evin çatısında ve ahırın çatısında bastığı çok sayıda kiremiti kıra kıra annesinin yanına indi. Kazasız belasız yaralanmadan kendiliğinden indi" diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatandaş02 Mayıs 2020 12:48

    CHP'li ler ne yapsanız milleti kandiramiyorsunuz,eskiden medya sizin elinizde idi artık internet var, vatandaş eğriyi de görüyor, doğruyu da görüyor,ne yapsanız boş,bu mavallari kimse yutmaz,dövünün durun

  • Yurttaş02 Mayıs 2020 21:33

    Birader ayranı fazla kaçırmışsın galiba buradaki haberle chp'nin na alakası var.

  • Mucise Reis ;)02 Mayıs 2020 11:03

    Çiftçi aç... Çiftçinin çocuğu aç...Çiftçinin ineği aç danası aç... herkes çatılarda damlarda...  :D

  • Darısı başımıza02 Mayıs 2020 08:23

    Ralli dediğin böyle olur dokunmasalar aylarca tavanda gezecek.

  • Ülkenin haline isyan etmiş01 Mayıs 2020 22:52

    Annem gelmeden inmem demiş.

  • : )01 Mayıs 2020 22:20

    aç abi aç... memlekette inek bile saman pahalı diye dama çıkıyor... ah ulen akepep ah... Yazar kasa atanları biliyorduk da, aç danaların çatılara çıkması ne dilim... Saman bulamamış, belliki buzaları var süt içmek ister, evde saman yoksa çocuk buzalar aç...

  • Kemal02 Mayıs 2020 01:08

    Samanı yiyip tüketirsen diğer sığırlar böyle aç kalır işte