E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBurak Yılmaz'a dev teklif---

Burak Yılmaz'a dev teklif

Burak Yılmaz'a dev teklif
10 Aralık 2014 - 16:22 borsagundem.com

Guangzhou Evergrande'in Burak Yılmaz için Galatasaray'a 18 milyon ABD Doları bonservis bedeli teklif ettiği iddia edildi

Çin'in Guangdong bölgesinin en büyük gazetesi olarak kabul edilen "Yangchen'de Akşam gazetesi", Guangzhou Evergrande'in Burak Yılmaz için Galatasaray'a 18 milyon ABD Doları bonservis bedeli teklif ettiğini iddia etti.

2 KATINA YAKIN PARA KAZANACAK

Gazete, Lippi'nin teknik adamlığa veda etmesiyle göreve gelen Fabio Cannavaro'nun Burak Yılmaz konusunda ısrarcı olduğunu iddia etti. Burak Yılmaz'ın Çin'de oynamaya sıcak bakacağını, Türkiye'de kazandığının 2 katına yakın bir rakamın kendisine ödeneceğini belirtti.

GALATASARAY EVET DEDİ

Gazete menajerler aracılığıyla yapılan teklife Galatasaray'ın evet dediğini Türk oyuncu ile görüşmelere ise henüz başlanmadığını belirtti. Galatasaray yönetimi daha önce de Wesley Sneijder için Kanada'dan gelen teklife evet demiş ama Hollandalı oyuncu ABD Ligi'nde forma giymek istemediği için Galatasaray yönetimi 15 milyon euro'dan olmuştu. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)