E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBurak Yılmaz: Her fedakarlığı yapmaya hazırım---

Burak Yılmaz: Her fedakarlığı yapmaya hazırım

Burak Yılmaz: Her fedakarlığı yapmaya hazırım
23 Nisan 2020 - 15:20 borsagundem.com

Beşiktaş'ta indirime gitmeyi reddettiği iddia edilen Burak Yılmaz'dan konuya yönelik açıklama geldi. Yılmaz, "Beşiktaş'ım için üzerime düşenin fazlasını her zaman yaptım ve yine yaparım." dedi.

Beşiktaş'lı futbolcu Burak Yılmaz, korona virüs nedeniyle maç, yayın ve tribün gelirleri duran takımı Beşiktaş'ın futbolcu maaşlarını ödemekte zorluk çekmesi ve futbolcuların maaşlarında indirim yapılmasını talep etmesi üzerine, indirime gitmeyi reddettiği ve Beşiktaş'tan ayrılacağı yönündeki iddialara yönelik Twitter hesabı üzerinden bir açıklama yaptı.

Yılmaz açıkamasında, " Hayatımın hiçbir döneminde, hiçbir konuda para önceliğim olmadı. Hedeflerime ulaşmak için her zaman maddi konularda fedakarlıkta bulundum. Şu an tüm dünya olarak bir illet ile mücadele ederken alacak-verecek peşinde koşacak bir insan olmadığımı anlatmama gerek olmadığını düşünüyorum. Ancak ülkece birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde gündemi gerçeğe aykırı olarak işgal eden bir konuda sadece ve sadece camiam için küçük bir hatırlatma yapmak isterim. Bugün de yarın da ve ne zaman gerekirse o zaman da gerek ülkem için ve gerekse Beşiktaş'ım için üzerime düşenin fazlasını her zaman yaptım ve yine yaparım." ifadelerini kaydetti.

İndirimi kabul etmeyen Burak Yılmaz Beşiktaş'tan ayrılıyor

Süper Lig'e Katar talip

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 47,58
En Yüksek: 47,58
En Düşük: 47,58
Değişim -34,28 %
FK: 0,00
PD / DD: -2,88
İşlem Hacmi 14.849.575
Toplam Adet: 312.097
Ağırlıklı Ort.: 65,34
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ZEKERİYE ZİRVETAKI23 Nisan 2020 22:02

    bu ortam da hiç bir futbolcunun değeri yoktur başka çareside aylık 10 000 TL verselerde oynayacaktır.

  • Afyonlu23 Nisan 2020 16:06

    Sizin gibilerin memlekete ne hayrı var? Ne üretiyor neye fayda veriyorsunuz ki milyon euro ları cebe indiriyorsunuz? Benim gözümde 100 adet gezen tavuğuyla günlük 2-3 koli yumurta üreten sizden daha değerli ama ne yaparsın! Millet hipnoz olmuş sonumuz hayrolsun!

  • EKRİST23 Nisan 2020 17:22

    bunlar maç günü futbol. gecereler o bar senmisin, bu pavyon benmisin yaparlar.eğer kaliteli olsalar dünya kulupleri burda korlarmı.ben 500 000 euro dahi vermem buna.