E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBurak Elmas, Roiser transferinde son noktayı koydu---

Burak Elmas, Roiser transferinde son noktayı koydu

Burak Elmas, Roiser transferinde son noktayı koydu
15 Temmuz 2021 - 00:53 borsagundem.com

Galatasaray (#GSRAY) Başkanı Burak Elmas Rosier transferine ilişkin yaptığı açıklamada, "Biz 'Ben Beşiktaşlıyım' diyen bir oyuncuyla ilgilenmeyiz, Rosier gündemimizde yok" ifadelerini kullandı

Süper Lig'in 4 büyük kulübünün başkanlarının katıldığı canlı yayında Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Valentin Rosier transferine ilişkin önemli bir açıklamada bulundu. Fransız futbolcunun transferini yalanlayan Elmas, "Biz, 'Ben Beşiktaşlıyım' diyen bir oyuncuyla ilgilenmeyiz. Rosier gündemimizde yok" dedi.

Süper Lig'in devlerinin başkanları Habertürk TV canlı yayınında biraraya geldi. Ortak sorunların dile getirildiği yayında, Galatasaray Başkanı Burak Elmas çarpıcı bir transfer açıklamasında bulundu.

GALATASARAY, ROSIER TRANSFERİNDEN VAZGEÇTİ

Geçen sezonu Beşiktaş'ta geçiren Fransız sağ bek ile Galatasaray'ın da ilgilendiği iddia edilirken Portekiz basını sarı-kırmızılıların Rosier'in bonservisi için Sporting ile anlaştığını öne sürmüştü. Galatasaray Başkanı Burak Elmas ise bunu yalanladı. Habertürk TV'ye konuşan Elmas, "Biz 'Ben Beşiktaşlıyım' diyen bir oyuncuyla ilgilenmeyiz. Rosier gündemimizde yok" dedi. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin de ricası üzerine Galatasaray'ın Valentin Rosier için yaptığı girişimlerden vazgeçtiği öğrenildi.

Dört büyüklerin başkanları, canlı yayında gündemi tartışıyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 47,58
En Yüksek: 47,58
En Düşük: 47,58
Değişim -34,28 %
FK: 0,00
PD / DD: -2,88
İşlem Hacmi 14.849.575
Toplam Adet: 312.097
Ağırlıklı Ort.: 65,34
Son Değer: 8,81
En Yüksek: 9,19
En Düşük: 8,80
Değişim -2,65 %
FK: 26,34
PD / DD: -5,04
İşlem Hacmi 416.449.334
Toplam Adet: 46.597.113
Ağırlıklı Ort.: 8,96
ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ HAYDAR TANRIKULU15 Temmuz 2021 10:51

    bizimkilerin kafası çalışmazlar hep bir birlerini düdükler dururlar.o kadar kafanız çalışmış olsa ve biraz futbolculuktan anlamış anlamış olsa idiniz  bir biriniz futbolcusunu çalmaz idiniz.gider dünya nın çeşitli yerlerinden genç iken yeni genç futbolcular bulurdunuz hem takımınız hemde kulubunuz ekonomik sıkıntılar yaşamaz idiniz.daha önceleri gördük gittiniz onlarca futbolcular aldınız 4 büyük kulup te sonuç hep fiyasko ulmuş idi.bu da aynı olacaktır.neden hep fatih terim neden...ülkede bunu yapacak hatta daha iyi yapacak binlerce gençlerimiz vardır.

  • Uzay15 Temmuz 2021 01:17

    Kardeşim futbol kulüpleri aynı adamın peşine düşmeyi bırakın 1liralık adam 10liraya çıkıyor.Kulüpler böyle batıyor.Uyanık olun Tff 1.lig Fransa 2.ligde ingiltere 2.ligde Kosovada bir sürü genç yetenek var ucuza bu adamları takip edin oynayın iyi paralara satıp kulüpleri güçlendirin.