E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaMakro EkonomiBullard: Ekonominin yeni bir desteğe ihtiyacı yok---

Bullard: Ekonominin yeni bir desteğe ihtiyacı yok

Bullard: Ekonominin yeni bir desteğe ihtiyacı yok
06 Nisan 2020 - 08:29 borsagundem.com

St. Louis Fed Başkanı Bullard, Trump yönetiminin Kongre'den geçirdiği 2.3 trilyon dolarlık paketin iyi uygulanması halinde yeni bir pakette ihtiyaç olmadığını ifade etti

St. Louis Fed Başkanı James Bullard, Kongre tarafından önceki hafta onaylanan 2,3 trilyon dolar büyüklüğündeki ekonomik rahatlatma yasasının uygun büyüklükte olduğunu ve destek çabalarının iyi bir şekilde uygulanmaları halinde daha fazla ekonomik rahatlatmaya ihtiyaç olmayabiileceğini söyledi.

"Kongre'nin onayladığı yasanın durum için oldukça iyi büyüklükte olduğunu hissediyorum" diye konuşan Bullard, "Yeterli miktarda kaynak elde ettiğimizi düşünüyorum. Şimdi önemli olan bu kaynakları korona virüs salgınından zarar görmüş doğru insanlara iletmek" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ZEYREK ZEMHERİ06 Nisan 2020 11:46

    Daha ne desteği arkadaş.trilyonlarca doları piyasaya verdiniz yinede bir halt olmadı.

  • $$$ EURO $$$06 Nisan 2020 11:28

    pkk ya tırlarla silah verdiniz bir şey yapamadığınız gibi.bence tırlar dolusu her eve para basıp tüm haneleri verin belki bu sorunu çözersiniz.bunlar ile bu iş asla çözülmez.bunun çözümü dünya istikrarı ve üretimden ve tüketimden geçer.