E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBülent Arınç'ın sözlerine AK Parti'den ilk tepki---

Bülent Arınç'ın sözlerine AK Parti'den ilk tepki

Bülent Arınç'ın sözlerine AK Parti'den ilk tepki
12 Eylül 2015 - 14:53 borsagundem.com

AK Parti Sözcüsü Beşir Atalay: Siyasette müthiş bir rekabet vardır...

Bülent Arınç’ın dün HABERTÜRK TV'de dile getirdiği ve büyük ses getiren açıklamalarını AK Parti Sözcüsü Beşir Atalay yorumladı. Ak Parti kongresinin düzenlendiği Ankara Arena Spor Salonu’nda CNN Türk’e konuşan Atalay, Bülent Arınç’ın “AK Parti'nin kuruluşunda 'biz'dik, şimdi 'ben' olduk" şeklindeki sözleriyle ilgili şunları söyledi:

Her şeyi tolere ederiz kendi içimizde. Bülent Bey’in ifadelerini tartışmak istemem. Bülent Bey benim kardeş gibi bir arkadaşım. Üniversiteye başladığımda ilk tanıdığım kişilerden biri Bülent’tir. Sonra kader siyasette bir araya getirdi. Bülent Bey benim için bir değerdir. ‘Biz’den ‘bana’ kayış filan çok abartılı bir şey değildir. Siyasette müthiş bir rekabet vardır. Herkes ben yarış vardır. Siyaset kadar benleri körükleyen bir şey yoktur. Akademik alanda bürokraside bu kadar yoktur. Ama siyaset ‘ben’i öne çıkarır. Ortak akıl, benim tespitim, ilk zamanlar kadar devrede değil.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Erkan14 Eylül 2015 08:55

    DİKKAT fetoşçular burda yorum yapıyor. Neden Arınç ve Babacan( fetoş örgütünün başbakanı) onlar için önemli ülkenin selameti için iyi oldu yaşasın bağımsız büyük Türkiye

  • 07712 Eylül 2015 21:54

    Ali Babacana,ve sana yazık oldu gerçekten,brde Abdullah Gülü unutmamak lazım.Yazık oldu

  • oylar 35 e indi...12 Eylül 2015 21:26

    35 e indi bizim parti..bittik...

  • Pargali ibrahim12 Eylül 2015 20:56

    Memleketi takan ettiler ağzını aç iptal tek kelime etmediniz tarih sizi hiç affetmiyecek ülke parsel parsel gitti yine sustun siyasi eliyle devlet soyuldu sadece baktın torpille devlete memur atandı sadece baktın şimdi aynı bakışı size yapıyorlar sayın başkan

  • EYYP197812 Eylül 2015 19:34

    BÜLENT BEYE DOĞRU SÖYLÜYOR BUNLAR PİŞİRDİ BAŞKASI YİECEK ARMUT PİŞ AZIMA DÜŞ

  • Akpli12 Eylül 2015 17:09

    Davuut la olmaz. Binali olmaliydi. Oylar dusrr.