E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBugün bütün Fenerliler Galatasaraylı!---

Bugün bütün Fenerliler Galatasaraylı!

Bugün bütün Fenerliler Galatasaraylı!
08 Mayıs 2016 - 15:21 borsagundem.com

Şampiyonluk yarışını belirleyecek olan Galatasaray-Beşiktaş derbisini sarı kırmızılı kulübün eski başkanı Duygun Yarsuvat değerlendirdi.

*Beşiktaş için şampiyonluk, Galatasaray adına ise Avrupa bileti için önemli bir maç. Nasıl bir 90 dakika bekliyorsunuz..

-Zorlu bir maç olacak. Gönül ister ki, dünkü Osmanlıspor-Bursaspor maçı gibi gollü, seyir zevki yüksek, güzel bir maç olsun.

FENERLİLER, GALATASARAY'I DESTEKLİYOR
*Bugün şampiyonluğa ulaşmak adına Fenerbahçeliler de, derbiyi Galatasaray'ın kazanmasını istiyor. Görüşünüz? Neler söylersiniz

-Çok güzel bir duygu. Hep ben bunu istiyordum zaten. Aramızda bir fark yok. Herkes, her takımı destekleyebilir. Fenerbahçeliler de bugün Galatasaray'ı destekliyorlar. Ama sahada değiller. Tribünde yerlerini alamıyorlar. Beşiktaşlılar da alamıyor, kendi takım ve futbolcularını desteklemek için.
Türk futbolunda bunu düzeltmek lazım.

Beşiktaş ve Galatasaray taraftarları birbirine girdi

 -İYİ BİR GALATASARAYLI, SADECE GALATASARAY'I DÜŞÜNÜR
* Peki, bügün Galatasaray kazanırsa ve Fenerbahçe kalan maçlarını kazanırsa şampiyon olacak. Bunu Galatasaraylıların istemeyeceği hep tartışılıyor. Buna yorumunuz.

- Bakın iyi bir Galatasaraylı, sadece Galatasaray'ı düşünür. Öteki takımlar, Fenerbahçe'si yada Beşiktaş'ı, Galatasaray'ı ilgilendirmez.
Türk futbolu olarak bir bataklığın içinde idik. Kurtulmaya çalışıyoruz, o kadar...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)