E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBu iddia ortalığı karıştırır!---

Bu iddia ortalığı karıştırır!

Bu iddia ortalığı karıştırır!
17 Ağustos 2013 - 07:52 borsagundem.com

Öcalan'ın kaldığı İmralı adasına ömür boyu hapse mahkum kadınlar gönderiliyor...

Teröristbaşı Abdullah Öcalan’ın kaldığı İmralı adasına ömür boyu hapse mahkum 3’ü kadın 8 hükümlü gönderileceği öğrenildi. Halen adadaki güvenlikli cezaevinde bulunan, PKK ve TİKKO davalarından müebbet hapse mahkum 5 kişi ise, başka cezaevlerine nakledilecek.
Öcalan’ın ‘’Çözüm süreci’’ kapsamında MİT yetkilileriyle yaptığı görüşmelerde, adada birlikte kaldığı 5 hükümlü ile anlaşamadığını söyledi ve bu kişilerin gönderilip PKK davalarından hükümlü başka isimlerin gelmesini istedi. Öcalan ‘’Bunu çözüm sürecinde daha nitelikli tartışmalar yapabilmek için istiyorum’’ dedi. Adalet Bakanlığı, yeni mahkumların gönderilmesi talebini kabul etti, ancak henüz gidecek isimler netleşmedi. İsimler belirlendikten sonra hükümlüler bulundukları cezaevlerinden alınarak, İmralı’ya sevk edilecek. Cezaevinin yeni mahkumlarıyla, Öcalan’ın hücresi ayrı olacak ancak bu mahkumlarla havalandırma saatlerinde bir araya gelebilecek.
2009′da Öcalan’ın yanına; PKK’dan hükümlü Bayram Kaymaz, Cumali Karsu, Şeyhmuz Poyraz, Hasbi Aydemir ve TİKKO davasından hükümlü Hakkı Alkan gönderilmişti. Hücreleri ayrı olan bu mahkumlarla Öcalan’ın, havalandırma saatlerinde görüştüğü ancak anlaşamadığı için dialog kurmadığı belirtilmişti.(Sözcü)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • OLMADI AKP.17 Ağustos 2013 21:01

    Ey ülkemizin temiz insanları yapılanları görüyor vede duyuyorsunuz yarın seçimlerde sandığa gittiğinizde onagöre davranacaksınız. ben hep sağ partilere oy kullandımama şimdi benim oyum boşa gitmesin diye ilk defa bir sol parti olan CHP tisine verceğiz benim gibi üye olupta akp den nefret eden insanları tanıyorum hepside sandığı bekliyorlar seçimlerin sonuçlarınıda görecekler onlar sadece paralar dağıttıkları adamlarından ve işleri için taklalar atanlardan oy alacaklardır başka kimseden oy alamazlar.

  • bence17 Ağustos 2013 18:03

    mahkumlar rusyadan yaşları 20-25 arası ve güzellik yarışmalarında hile yapanlar arasından olsun olmuşken

  • GEBERMİYORDA17 Ağustos 2013 13:30

    3 KADIN MI. BOŞUNA BARIŞ SÜRECİNE GİRMEDİ SAPIK

  • asin su adami yeterrrr17 Ağustos 2013 12:14

    Gonderin ulke bolunurken oda sevincten grup yapsin

  • bir_alamet17 Ağustos 2013 11:29

    bu kadar yolu uzatmaniza ne gerek var !! direk affettin gitsin !! nasil olsa isin sonu oyle olmayacakmi ? halki kandirmaya ne gerek var !!

  • apo17 Ağustos 2013 11:11

    daha neler ıster daha neler