E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknik AnalizBu hafta izlenecek 5 kripto para birimi---

Bu hafta izlenecek 5 kripto para birimi

Bu hafta izlenecek 5 kripto para birimi
18 Nisan 2021 - 23:15 borsagundem.com

Boğalar Bitcoin fiyatındaki düşüşü dengelemeye çalışıyorlar, başarılı olurlarsa VET, SOL, EOS ve FTT hızla zirvelerine geri dönebilir.

Bitcoin ( BTC ) fiyatı, bugün 50.900 dolara doğru sert bir düşüşe tanık oldu. Analistler, düşüşü Amerika Birleşik Devletleri düzenleyicilerinin kripto ile ilgili kara para aklama iddiasıyla isimsiz "finans kurumlarına" karşı olası eylem söylentilerine atfediyor.

Bu en son geri çekilmenin ardından yatırımcılar, düşüşleri fırsat olarak mı görecekler veya daha fazla düşüş beklentisiyle pozisyonlarını mı kapatacaklar? Yatırımcılar, toparlanmadaki gücü yakından takip ederlerse bu bir sonraki olası hareket hakkında da fikir verecek.

Önümüzdeki birkaç gün içinde toparlanmaya liderlik etmeye çalışabilecek ilk 5 kripto para biriminin teknikleri ne durumda?

BTC / USDT

Bitcoin'in dün 20 günlük üssel hareketli ortalamayı (59.053 dolar) geri alamaması, düşüşlerde satın alma eksikliğini gösterdi. Fiyatın 50 günlük basit hareketli ortalamanın (56.264 dolar) altına düşmesinin ardından satış bugün hız kazandı.

Bununla birlikte, bugünün mum çubuğundaki uzun kuyruk, alıcıların düşüşü 50.460 dolardan durdurmaya çalıştıklarını gösteriyor. Eğer toparlanma devam ederse, boğalar tekrar yükseliş trendini sürdürmeye çalışacaklar, ancak muhtemelen 61.825,84 dolar ile 64.849,27 dolar arasında sert bir dirençle karşılaşacaklar. Bu direnç bölgesinin kırılması, mevcut düşüşün sadece bazı pozisyonları kapamak için bir geri çekilme olduğunu gösterecektir.

4 saatlik grafik, boğaların düşüşü agresif bir şekilde 50.460 dolara satın aldığını, ancak iyileşmenin 56.500 dolarda dirençle karşı karşıya olduğunu gösteriyor.

Ancak olumlu işaret, boğaların mücadeleden vazgeçmemiş olması.  Aşağı eğimli hareketli ortalamalar ve aşırı alım bölgesinin yakınındaki göreli güç endeksi (RSI), ayıların üstünlükte olduğunu gösteriyor.

VET / USDT

VeChain'in ( VET ) 16 Nisan'daki keskin rallisi RSI'yi 87'nin üzerine çıkardı ve bu da rallinin kısa vadede aşırı ısındığını gösterdi. Altcoin 17 Nisan'da yükselişini uzatmaya çalıştı ancak günün mum çubuğundaki uzun fitil, daha yüksek seviyelerde kar rezervasyonu yapıldığını gösterdi. Satış bugün de devam etti ve VET / USDT çifti 0.16 dolarlık% 61.8 Fibonacci düzelme seviyesinin hemen üzerine 0.169 dolar' a düştü. Ancak, bugünün mum çubuğundaki uzun kuyruk, düşük seviyelerde güçlü bir alım olduğunu gösteriyor.

Boğalar toparlanmayı sürdürebilirse, parite bir kez daha 0,279 dolarlık genel dirence yükselmeye çalışacak. Bu direncin kırılması yükseliş trendini sürdürebilir. Yukarı yönde bir sonraki hedef 0,362 dolar.

SOL / USDT

Solana ( SOL ), 12 Nisan'da tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 29.92 dolar 'a ulaştığından beri düzeltme sürecindeydi. Fiyat bugün 20 günlük GHO’nın (24.49 dolar) altına düşmesine rağmen, ayılar avantajdan yararlanamadı. Altcoin, 20 günlük GHO’nın üzerine hızla geri döndü ve bu da daha düşük seviyelerde güçlü bir talep olduğunu gösteriyor.

4 saatlik grafik, boğaların düşüşü satın aldığını, ancak toparlanmanın 0.227 dolarda bir duvara çarptığını gösteriyor. Ayılar düzeltmeye devam etmeye çalıştı, ancak boğalar yine düşüşü satın aldı. Bu, ayıların rallilerde satış yaptığını ve boğaların düşüşte alım yaptığını gösteriyor.

EOS / USDT

Boğalar, 16 ve 17 Nisan'da fiyatı yukarı çekip kalıcı olamayınca EOS, sert dirençten 8.69 dolara geri döndü. Sert satışlar fiyatı 5.60 dolarlık kırılma seviyesinin hemen üzerine 5.86 dolara çekti.

Boğalar 5.60 doları desteğe çevirebilirse, EOS / USDT çifti tekrar 8.69 dolara yükselmeyi deneyebilir. 8.69 doların üzerinde bir kırılma, yükseliş trendini bir sonraki seviye olan 11 dolara ulaşabilecek şekilde başlatabilir. Alternatif olarak, fiyat 8.69 dolardan düşerse, parite birkaç gün menzile bağlı kalabilir.

Ayılar rallilerde satarsa ​​ve fiyatı 5.60 dolarlık kırılma seviyesinin altına düşürürse bu olumlu görüş reddedilecek.  4 saatlik grafik, boğaların sürecini başlatmaya çalıştığını gösteriyor.

FTT / USDT

FTX Token (FTT), 14 Nisan'da 59.57 dolar 'a yükseldiğinden beri düzeltici bir aşamadadır. Fiyat bugün 48 doların altına düştü ancak mum üzerindeki uzun kuyruk, düşük seviyelerde güçlü alım gösteriyor.

Boğalar fiyatı 20 günlük ortalamanın üzerinde tutabilirse, yükseliş trendinin bozulmadan kaldığın görülebilir. Boğalar daha sonra fiyatı 59,57 dolarlık direncin üzerine çıkararak yükseliş trendini sürdürmeye çalışacaklar.

Bu varsayımın aksine, ayılar fiyatı 20 günlük ortalamanın altında tutarsa, satış yoğunlaşabilir ve bu da fiyatı 40 dolara çekebilir. Bu desteğin altında bir kırılma, paritenin kısa vadede zirveye çıktığını gösterecek.

Kripto paralarda sert düşüşün nedenleri

Kripto paralarda sert düşüş!

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)