E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBritanya, Johnson'ın parlamentoyu askıya almasına karşı sokakta---

Britanya, Johnson'ın parlamentoyu askıya almasına karşı sokakta

Britanya, Johnson'ın parlamentoyu askıya almasına karşı sokakta
31 Ağustos 2019 - 14:41 borsagundem.com

Britanya, Johnson'ın parlamentoyu askıya almasına karşı sokağa döküldü. İşçi Partisi lideri Corbyn "İnsanlar sokaklara çıkmakta haklı" dedi

Britanya'da Başbakan Boris Johnson'ın Avrupa Birliği'nden (AB) ayrılık için belirlenen tarihe haftalar kala parlamentoyu askıya alma kararı protesto ediliyor. 80 farklı noktada protesto düzenlenirken İşçi Partisi Lideri Jeremy Corbyn de "İnsanların sokağa çıkmakta haklı, herkesi  eylemlere davet ediyorum" dedi. 

Britanya'da 'demokrasiye Johnson darbesi' olarak nitelendirilen parlamentonun askıya alınma kararına tepkiler büyüyor. İşçi Partisi lideri Corbyn Twitter hesabından paylaştığı bir mesajda bugünün eylemlerini "Boris Johnson'ın demokrasiyi kapatmasına yönelik toplumsal öfke sağır edici derecede. İnsanlar sokaklara çıkmakta haklı ve herkesi bugün yapılacak gösterilere davet ediyorum" dedi. 

Protestoların organizatörleri toplanmalarda sivil itaatsizlik kullanılmasını öneriyor. İşçi Partisi sözcülerinden John McDonnell da Downing Street önünde toplanacak kalabalıkta konuşma yapacak. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kemal gündüze01 Eylül 2019 08:20

    Yazıklar olsun

  • 🙈01 Eylül 2019 01:04

    Yav arkadas iyi hoşta seçildin ettin popüleriten arttı vesayre de artık halk bişeler bekliyor senden diyarbakırdan sanane ist dan başka heryeri ziyaret ediyor istbul hariç heryerde sanki istbulun derdi tasası bitti herşeyi hallettınde kaldı diyarbakır

  • Vatandaş 01 Eylül 2019 10:52

    İstanbul için bişey yapmadığını nereden anladınız. Beton yığını haline gelmiş şehre hemen ne yapmasını bekliyorsunuz. Adaletin olmadığı yerde de hemen kendisine çökmeyi iş yaptırmamayı bekleyenler de var.

  • Aynur can istanbul 31 Ağustos 2019 21:32

    Geleceğin başkan mahsur yavaş istanbul başkan tatil gezer nerde başkan olacak başkan mahsur başkan çalış başkan mahsur ne yaparsa o da onu yspar

  • Istanbul 31 Ağustos 2019 21:25

    Tatil bit diyarbakır toplantı bit istanbul geliyor başkan destekçi geliyor

  • Hursit31 Ağustos 2019 19:32

    Diyarbakir istanbulun anadolu yakasindami yoksa avrupa yakasindami istanbulu pek bilmemde

  • Türkoğlutürk 01 Eylül 2019 07:59

    Teröre destek diye iki kelime duymuş kanal a da papağan tekrarlayıp duruyor. Suçlu ise yargılamak için savcılık dava açsın. İldede seçime gidilsin. Adaletten öyle korkuyorsun ki hırsız olduğunu bildiğin kendi adamını görevden aldın dava açmadın. NİYE.

  • YUSUF MÜFTÜOĞLU31 Ağustos 2019 21:40

    sen git teröre destek verenleri destekleyin ve onlara arka çıkan imamoğluna bu soruyu sor.

  • HALİL TÜRK31 Ağustos 2019 18:52

    ingiltere nin zaten ab girmesi aptalca alınmış bir karar idi.ingiltere güneşin batmadığı bir imparatorluk.kimsenin boyundurluğu altına hiç bir zaman girmez.doğru olan yapılmıştır.düşünüyormusunuz.ingiltere üye olacak  güney kıbrıs onu yönetecek bu sizce olumlumudur.

  • dön ne olur....31 Ağustos 2019 15:36

    İmamoğlu ortalık karışıyor, dön tatilden dön ne olur.... bi kaç gün içinde dön ne olur....Ebru şarkı sözleri bunlar ....zarrafda dönsün cari açık düşüren kral o... :D