E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBrexit seyahatlerde kaos yaratabilir---

Brexit seyahatlerde kaos yaratabilir

Brexit seyahatlerde kaos yaratabilir
25 Ekim 2018 - 09:12 borsagundem.com

IATA'dan yapılan açıklamada "Brexit anlaşması olmaması seyahatlerde kaosa, havaalanlarında kabusa yol açabilir" değerlendirmesi yer aldı

Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA), İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden bir anlaşma olmadran ayrılması halinde bulun yolculan için kaosa ve havaalanlarında kabusa yol açacağı uyarısında bulundu. IATA, İngiliz ve AB havacılık otoritelerini böyle bir en kötü durum senaryosundan kaçınmak için bir plan ortaya koymaya çağırdı.

IATA yaptığı açıklamada, 29 Mart sonrasında uçakların uçmaya devam edebilmeleri ve düzenleyici çerçevelerin çalışmaya devam edebilmeleri için Brexit anlaşmaması olmaması olasılığına yönelik planların çok daha hızlı ilerlemesi gerektiğini vurguladı.

"Eğer hiçbir şey yapılmaz ise kaos yaşanacağını öngörüyoruz" diye konuşan IATA Genel Müdürü Alexandre de Juniac, "Eğer bir anlaşma olmaz ise havayolları 1 Nisan'da uçamayan milyonlarca yolcuyu havaalanlarında yönlendirmeye çalışmakla karşı karşıya kalacaklar. Bu Avrupa ve Birleşik Krallık havaalanları için bir kabus olur" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)