E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBozkır'dan İsrail polisine tepki---

Bozkır'dan İsrail polisine tepki

Bozkır'dan İsrail polisine tepki
08 Mayıs 2021 - 01:30 borsagundem.com

BM 75. Genel Kurul Başkanı Bozkır: Mescid-i Aksa dahil tüm ibadet yerlerine saygı gösterilmesi çağrısı yapıyorum

Birleşmiş Milletler 75. Genel Kurul Başkanı Volkan Bozkır, İsrail polisinin Kudüs’te Mescid-i Aksa’ya ses bombalarıyla müdahalesine Twitter hesabından tepki gösterdi.

Volkan Bozkır, "İsrail polisinin, kutsal ramazan ayının son cumasında Kudüs'te Mescid-i Aksa'ya ses bombalarıyla baskınından üzüntü duydum. 1,8 milyar Müslüman için kutsal ve önemli olan Mescid-i Aksa dahil tüm ibadet yerlerine saygı gösterilmesi çağrısı yapıyorum." mesajını paylaştı.

Dışişleri'nden İsrail'e tepki: Şiddetle kınıyoruz

 

Kılıçdaroğlu İsrail'in Mescid-i Aksa baskınına tepki gösterdi

 

Mescid-i Aksa'daki saldırıya Türkiye'den tepki yağdı

 

İsrail polisi Mescid-i Aksa’ya girerek cemaate saldırdı: Çok sayıda yaralı var

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Istanbul09 Mayıs 2021 12:27

    Sayin baskan tepki niz iyi birde ataturk bir sozu var yap gor milletvekil maas ogretmen maas kadar olsun siz ogretmen maas 2kati yspin mliietvekil sinav olsun ve mliietvekil emekili iptsl edin ve milletvekil sofor ve danisman ve sekter iptal edin ve milletvekil haklari sade kendi icin ailesi icin degil ozel hasta ipat edin simdi belediyeler sizde brlediye baskan maas il icin asgari ucret 5 kati ilce icin 3 kati ve huzur hsklarin ipal edin eger olmasza siz geri devlet birakin ve molletvekil yas orani 50 gecmesin yapin baskan ben ve benim gibiler kul haki unutmayin ben hakkim helal degil olum var unutmayin milletvekiller