E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaAracı Kurum RaporlarıBorsaya veriler yön verecek---

Borsaya veriler yön verecek

Borsaya veriler yön verecek
15 Ağustos 2014 - 09:14 borsagundem.com

Bugün açıklanacak olan Mayıs ayı işsizlik verisi ve Temmuz ayı bütçe gerçekleşmeleri piyasaların takip edeceği önemli veriler

Şeker Yatırım tarafından hazırlanan Günlük Bülten:

"Borsa İstanbul’da dün, yukarı hareketlerin satışlarla karşılandığını izledik. Günü %0,06 düşüşle 77.570 puandan kapatan Borsa İstanbul’da, bankacılık endeksindeki gerileme ise %0,44 oldu. Haziran ayı cari açık rakamı beklentilerin hafif üzerinde 4,1 milyar ABD Doları olarak açıklandı.

Bugün açıklanacak olan Mayıs ayı işsizlik verisi ve Temmuz ayı bütçe gerçekleşmelerini piyasalar takip ediyor olacak. Dün açıklananveriler arasında Almanya 2. Çeyrek büyümesi beklentilerin altında, Euro Bölgesi 2.Çeyrek büyümesi ve Temmuz ayı Tüfe endeksi beklentilere paralel ve ABD haftalık işsizlik başvuruları verisi beklentilerden olumsuz olarak açıklandı. Bugün ise ABD Temmuz ayı ÜFE (piyasa beklentisi: %0,2), ABD Temmuz ayı sanayi üretimi (piyasa beklentisi: % 0,3), ABD Michigan tüketici güven endeksi verisi (piyasa beklentisi: 82,3) açıklanıyor olacak.

Bugün açılışta BİST’in, hafif gerileyen ham petrol fiyatları ve yatay yurt dışı vadeli piyasalarını dikkate alarak yatay bir açılış yapmasını ve gün içerisinde yurt içi ve yurt dışında  açıklanacak verilere ve haber akışlarına göre yönünü belirleyeceğini düşünüyoruz.''

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)