E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaAracı Kurum RaporlarıBorsada yatay açılış beklentisi---

Borsada yatay açılış beklentisi

Borsada yatay açılış beklentisi
02 Ocak 2014 - 09:14 borsagundem.com

17 Aralık’ta başlayan ve siyasi tansiyonun yükselmesine yol açan yolsuzluk soruşturması ile ilgili gelecek haberler BİST’e yön vermeye devam edecek.

''BİST yılın son işlem günü olan Salı günü, önceki gün yaşanan hızlı yükseliş sonrası kâr satışıyla karşılaştı ve günü %0.27 düşüşle 67,802 puandan kapattı. Bankacılık endeksi ise yatay bir kapanış gerçekleştirdi.. 17 Aralık’ta başlayan ve siyasi tansiyonun yükselmesine yol açan yolsuzluk soruşturması ile ilgili gelecek haberler BİST’e yön vermeye devam edecek. Bugün yurt içinde Aralık ayı imalat sanayi PMI verisi açıklanırken, yurt dışında Almanya ve Euro Bölgesi Aralık PMI verisi, ABD haftalık işsizlik başvuruları, ABD Aralık PMI verisi açıklanıyor olacak. Bugün Asya endekslerindeki dalgalı seyre paralel BİST’in yatay bir açılış yapmasını ve gün içerisinde öncelikli olarak yolsuzluk soruşturmasına ilişkin gelişmelerle yönünü belirlemesini bekliyoruz. ''
ŞEKER YATIRIM ARAŞTIRMA

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)