E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisBorsa İstanbul’da ders başladı---

Borsa İstanbul’da ders başladı

Borsa İstanbul’da ders başladı
11 Nisan 2014 - 16:20 borsagundem.com

Borsa İstanbul ve Boğaziçi Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen ve tüm medya mensuplarına açık olan eğitimde ilk gün teknik analiz anlatıldı

Borsa İstanbul ve Boğaziçi Üniversitesi işbirliği ile kurulan Finans Uygulamaları Araştırma Merkezi tarafından ekonomi medyası çalışanlarına yönelik 4 farklı konu başlığında düzenlenen ‘Borsa Muhabirliği Eğitimi’ bugün başladı.
Borsa İstanbul Kütüphanesi'nde gerçekleştirilen ve geniş bir katılımın olduğu ilk eğitim gününde, Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyeleri tarafından verilen  "İdeal Yatırım Kavramı−Sermaye Piyasasında Yatırım Araçları" başlıklı derslerde, teknik analiz anlatıldı.
Borsa İstanbul Kütüphanesi'nde 18 Nisan Cuma, 25 Nisan Cuma ve 30 Nisan Çarşamba tam gün yapılacak olan eğitimleri tamamlayacak medya mensupları, "Borsa Muhabirliği Sertifikası" sahibi olacak.
 
UĞUR BATI:  DOĞRU HABERİN ÖNEMİ…
 
Borsa İstanbul Kurumsal İletişim Müdürü Uğur Batı, ekonomi haberlerinin, toplumun yakından ilgilendiği haberler olduğunu, insanların ekonomik gelişmelere göre yaşamlarını düzenlediğini belirtti. Türk sermaye piyasalarının da son dönemde önemli gelişmeler kaydettiğini belirten Uğur Batı, sektörde doğru haberin doğru şekilde yayılmasının önemine dikkati çekti. Batı, Borsa İstanbul'un da bu gerçekler ışığında "Borsa Muhabirliği Eğitimleri"ni düzenlediğini söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KARTALY32311 Nisan 2014 18:38

    ÖNCE NE ANLATILMIŞ,HAY AKLINIZI....SEVEYİM....BENCE ÖNCE EKONOMİ ANLATILMALI.EN SON TEKNİK ANALİZ.AMA SİZDE HAKLISINIZ.NE KADAR BİLGİSİZLİK O KADAR SÖMÜRÜYE ORTAKLIK.....