E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBoris Johnson karantinada---

Boris Johnson karantinada

Boris Johnson karantinada
18 Temmuz 2021 - 22:56 borsagundem.com

İngiltere Başbakanı Boris Johnson ve Maliye Bakanı Rishi Sunak, corona virüs testi pozitif çıkan Sağlık Bakanı Sajib Javid ile temaslı oldukları için tam karantinaya girdi.

İngiltere Sağlık Bakanı Sajib Javid ile temaslı olduğu gerekçesiyle İngiltere Başbakanı Boris Johnson tam karantina girmek zorunda kaldı. Johnson geçtiğimiz yıl korona virüse yakalanmış ve Nisan ayında 4 gün boyunca yoğun bakımda kalmıştı. 

İngiltere Kabinesi'nden gelen ilk açıklamada, Johnson ve Maliye Bakanı Rishi Sunak'ın karantinaya gireceği ancak pilot uygulamayla çalışmaya devam edeceği belirtilmişti. Başbakan ve Maliye Bakanı'na gösterilen bu ayrıcalık büyük tepki çekti.

Seçmenlerden, iş insanlarından ve muhalefetten gelen tepkiler üzerine Johson ve Sunak geri adım attı. İngiltere Başbakanı ve Maliye Bakanı korona virüs ile mücadele için oluşturulan ulusal kurallara uygun olarak kendilerini tecrit edeceği duyuruldu.

İngiltere yarın, salgınla mücadelede uygulanan hemen hemen bütün kısıtlamaları kaldırıyor. İngiltere'de günlük vaka iki gündür 50 binin üzerinde seyrediyordu. Bugün 48 bine geriledi.

Johnson ve İngiliz Maliye Bakanı karantinayı reddetti

 

İngiltere Sağlık Bakanı Kovid-19'a yakalandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İzzet BAŞ19 Temmuz 2021 09:10

    Üçüncü dünya harbi başladı... bombaya, uçağa gerek yok... Evlerinde insanlar bağıra bağıra ölecekler.... Bir virüs biter , diğeri gelir..... sonuç   zenginler daha zengin, fakir daha fakir bir dünya bizi bekliyor.....

  • Ali18 Temmuz 2021 23:22

    Çin denen ülke dünya nın başına bir beladır sadece pislik üretir. Bütün ülkeler Çin e sınırlarını kapatmalı.

  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ19 Temmuz 2021 00:44

    nereden biliyorsun çin bu virüsü çıkarttığını.diğer ülkeler çıkartamazmı.