E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBolu'da PKK operasyonu---

Bolu'da PKK operasyonu

Bolu'da PKK operasyonu
07 Nisan 2016 - 05:52 borsagundem.com

Operasyon sırasında çıkan ve yaklaşık yarım saat süren çatışmada 1 PKK'lı terörist ölü ele geçirildi

Ankara’dan gelen Polis Özel Harekat (PÖH) ekipleri tarafından düzenlenen operasyon sırasında çıkan ve yaklaşık yarım saat süren çatışmada 1 PKK'lı terörist ölü ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, Paşaköy Mahallesi'nde Ankara’dan gelen PÖH ekipleri tarafından terör operasyonu gerçekleştirildi. Bolu Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, mahallenin giriş noktalarını tutup, araç girişine izin vermezken, mahallenin yakınından geçen D-100 Karayolu yaklaşık 8 saat ulaşıma kapatıldı.

Bolu Emniyet Müdürlüğü ve PÖH ekipleri, Berberler Sokak'taki 4 bloktan oluşan Paşakent Sitesi'nde bulunan bir apartmana girdi ve dairelerdeki aileleri gizlice tahliye etti. Daha sonra apartmanın beşinci katındaki terör örgütünün hücre evine PÖH ekipleri tarafından saat 23.45 sularında baskın yapıldı.

Bu sırada çıkan ve yaklaşık yarım saat süren çatışmada 1 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi, bir polis memuru hafif yaralandı. Operasyonun ardından ekipler tarafından hücre evinde ve apartmanda inceleme yapıldı.

Öte yandan, emniyet güçleri tarafından alınan güvenlik önlemleri Sabah saatlerine kadar devam etti.

Bolu Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, terör operasyonu ile ilgili çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)