E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBollinger Band’ın üzerine çıkan hisseler---

Bollinger Band’ın üzerine çıkan hisseler

Bollinger Band’ın üzerine çıkan hisseler
22 Mayıs 2014 - 17:14 borsagundem.com

Finnet Teknik Analist 4.0 Programı Hisse Bul bölümünde yapılan analizlere göre işte o liste

Finnet teknik analist 4.0 programı hisse bul bölümünde yapılan analizlere göre BİST 100 hisseleri içerisinden yapılan analizde sadece 5 hisse senedi Bollinger bandın üzerine çıktı.
Karışık ortamlarda karar vermede zorlanan yada stres altında kalanların en fazla takip ettikleri göstergelerden biri olan Bollinger Bantları CNBC Finansal Analizcisi John Bollinger' in ortaya çıkarttığı bir analiz türü. 

Bollinger bantlarının yaratıcısına göre genellikle analiz yapılması gereken önemli yerler fiyatların bant kenarında olduğu yerler olarak bilinmekte. Finnet Teknik Analist (FTA 4.0)’da Hisse Bul’da BİST 100 Hisseleri için yapılan analize göre sadece 5 hisse senedi Bollinger Bandın üzerine çıktı. Çimsa, Tüpraş, Zorlu Enerji, Sasa ve Anadolu Isuzu Bollinger Bandın üzerine çıkan hisseler.
Bollinger bantlara göre eğer çizgiler çok keskin bir şekilde yukarı veya aşağı yönde hareket etmiyorlarsa fiyatlar çizgilerin dışına çıktığında akımın devam ettiği varsayılıyor.
Borfin’de Bollinger Bantları Eğitimi veren Teknik Analizin Duayeni Ahmet Mergen Teknik Analiz yöntemlerinden birisi olan "Bollinger bantları"nın fiyatların takip edilmesine ve yatırımcının kendisine olan güveninin artmasına imkan sağladığını belirtiyor. Mergen, piyasadaki en büyük kayıplar yada kaçırılan fırsatların öngörünün olmamasından beslenen, panikten kaynaklandığını vurguluyor.  Mergen, Bollinger Tekniği sayesinde yatırımcıların öngörüde bulunma imkanına kavuştuğunu belirtiyor. 

BOLLİNGER BANDIN ÜZERİNE ÇIKAN HİSSELERİN LİSTESİ

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bant aşağı olabilir bugün23 Mayıs 2014 08:25

    dün kredi notu yükseltilmeyince bugün bolinger amcanın lastiği bol gelip,picamayı aşağı indirirse hiiiç şaşmam.

  • bollinger bol gelirse???22 Mayıs 2014 17:40

    bolliger bize uymaz arkadaş .bugün bolinger deyip malları gömdüler her zaman.bilançolarda kar varsa hisse ucuzsa ona bakmalı ama dünyada genelde riskler artıyorsa ki artıyor borsadan tek hisse almam nakde geçerim.yoksa bollinger,molinger deyip kakalamak yabancılar bir güzel.