E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBofA'dan şirketlerle ilgili ürkütücü analiz---

BofA'dan şirketlerle ilgili ürkütücü analiz

BofA'dan şirketlerle ilgili ürkütücü analiz
14 Nisan 2023 - 08:11 borsagundem.com

BofA'ya göre, S&P 500 şirketlerinin kârları 2023'te kötüden daha da kötüye gidebilir.

Bank of America Corp. (BofA) stratejistleri, Wall Street'in kötüleşen kârlar ve zayıflayan ileriye dönük beklentilerin hakim olduğu kötü bir bilanço sezonu yaşama olasılığı ile karşı karşıya bulunurken, 2023'ün geri kalanının daha da kötü olabileceğini söylüyor.

Banka, şirketler ilk çeyrek sonuçlarını açıklarken, kötüleşen ekonomik arka planda, bu bilanço sezonunda muhtemelen “büyük kesintilerin” yıllık kâr tahminlerini etkilemesini bekliyor.

Savita Subramanian liderliğindeki BofA stratejistlerinin yazdığı bir müşteri notunda S&P 500 şirketleri hisse başına kâr tahmininde konsensunun ilk çeyrek için %6 düşürüldüğü, ancak tahmin kesintilerinin ekonominin durgunluğa girdiği her an tarihsel olarak hızlandığı vurgulandı.

Subramanian notta, "Uyumlu bir çeyrek öngörüyoruz, ancak odak noktası ileriye dönük beklentiler ve sermaye harcamalarını ve geri alımları etkileyen daha sıkı kredi koşulları olacak. Konsensüs, tahminleri her seferinde dörtte bir oranında düşme eğiliminde" dedi.

BofA müşterileri ABD hisselerinden kaçıyor

 

BofA'dan kritik analiz: Hisseni yükselişte sat

 

BofA: Yatırımcılar nakite yöneldi

 

BofA'dan küresel fon raporu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)