E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaHisse Öneri ListesiBNP Paribas model portföyü---

BNP Paribas model portföyü

BNP Paribas model portföyü
06 Aralık 2013 - 12:09 borsagundem.com

BNP Paribas, model portföyünde TAV Havalimanları'nı çıkardı Tekfen Holding'i ekledi

BNP Paribas, Türk hisse senedi piyasası için hazırladığı model portföyünün 11 Kasım'da yapılan değişiklikten bu yana BIST100'ün yüzde 1.8 üzerinde getiri sağladığını bildirdi. Bu getiride ana yönlendiricinin TAV Havalimanları'nın güçlü performansı olduğunu belirten BNP Paribas, bu güçlü yukarı hareketin ardından TAV'ı model portföyünden çıkararak yerine Tekfen Holding'i aldı.
BNP Paribas, Tekfen Holding'i model portföyüne almasını neden olarak inşaat sektörünü ilişkin zararlar ve zayıf tarım sektörü performansının artık fiyatlara yansımış olduğu görüşünü işaret etti,
BNP Paribas ayrıca model portföy içinde bankacılık sektörünün ağırlığını yüzde 40'a yükseltti. BIST 100 içinde bankaların ağırlığı yüzde 35.5.
BNP Paribas'ın model portföyü şöyle:
 
Hisse          Portföy Ağırlığı
---------      ----------------
Halkbank          13.8
Turk Traktor      13.2
Turkish Airlines  11.9
Park Maden        11.3
Vakifbank          9.9
Tekfen Holding     8.5
Isbank             8.5
Bim Birlesik Mag.  8.5
TSKB               7.8
Turkcell           6.6

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • giray öz06 Aralık 2013 14:26

    Tekfeni aldıda ne oldu.biz 7.22 den aldık bu gün tekfen 4.40 larda can çekişiyor .sanki primli gibi düşmeye en önde aday.koca tekfen birkaç çapulcunun tekeline kalmış sanki.böyle ucuz oyunlarla hisseyi al aşşağı etmeye çalışanlar takip edilmeli.geçen gün seans sonu % -3.0 düşürenler tespit edilmeli...