E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBNP Paribas: EM tahvilleri cazip görünüyor---

BNP Paribas: EM tahvilleri cazip görünüyor

BNP Paribas: EM tahvilleri cazip görünüyor
31 Ağustos 2018 - 08:55 borsagundem.com

BNP Paribas Asset Management yatırım uzmanı gelişen piyasa tahvillerinin cazip göründüğünü belirtti

BNP Paribas Asset Management yatırım uzmanı Karan Talwar, sert düşen gelişen piyasa tahvillerinin, olumsuz haberlerin halihazırda fiyatlanmış olmasıyla birlikte cazip göründüğünü belirtti ve değerlemeelerin “önemli ölçüde ikna edici” olduğunu söyledi.

BNP Paribas Asset Management Arjantin'in dolar cinsinden tahvillerinde, Hindistan ve Endonezya yerel paraları cinsinden tahvillerinde ağırlığı artırıyor.

Banka, Türk Lirası cinsinden tahvillerde ise ağırlığı azaltıyor. Talwar, “Türkiye, ekonomideki birçok sorunu hala düzeltmedi ve Endonezya gibi reformların yapıldığı ülkelere göre zayıf performans gösteriyor.” dedi.

Talwar, Arjantin'in bu yıl Türkiye'ye göre piyasa yanlısı reform yönünde daha fazla aşama kaydetmesiyle “çok iyi değer sunduğunu” belirtti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bika31 Ağustos 2018 09:18

    Arjantin'in arkasında IMF var diye gelişen piyasalar riskini Türk tahvili yerine Arjantin tahvilinden yana kullanılıyor.