E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBM Özel Raportörü Kaşıkçı cinayeti için Türkiye'ye geliyor---

BM Özel Raportörü Kaşıkçı cinayeti için Türkiye'ye geliyor

BM Özel Raportörü Kaşıkçı cinayeti için Türkiye'ye geliyor
24 Ocak 2019 - 21:47 borsagundem.com

Birleşmiş Milletler (BM) Yargısız ve Keyfi İnfazlar Özel Raportörü Agnes Callamard, gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetine yönelik uluslararası soruşturma için 28 Ocak-2 Şubat'ta Türkiye'yi ziyaret edecek.

Suudi gazeteci Kaşıkçı cinayetine ilişkin uluslararası soruşturmaya Birleşmiş Milletler (BM) Yargısız ve Keyfi İnfazlar Özel Raportörü Agnes Callamard öncülük edecek. Callamard, uluslararası soruşturmaya 28 Ocak-2 Şubat'ta Türkiye'yi ziyaret ederek başlayacak.

BM Özel Raportörü, soruşturma sürecinde elde ettiği bilgileri ve soruşturmaya ilişkin tavsiyelerini BM İnsan Hakları Konseyi'nin hazirandaki oturumuna rapor olarak sunacak.

Öte yandan, Callamard'ın Türkiye'ye yapacağı ziyarete ilişkin bu akşam ya da yarın sabah yazılı açıklama yapması bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Okie Dokie24 Ocak 2019 21:58

    Bu kaşıkçının filmi yapılmalı sayın seyirciler

  • Hadi bakalım 24 Ocak 2019 22:18

    Ooooo okim bokim seni açmaz bu konular . Siyonistler katildir iyi bilirsin , ana çocuk katili .

  • Uyu çocuğum eeee24 Ocak 2019 21:57

    Masal. BM tüm insanlığın gözünün önünde cereyan eden katliamlara hiçbir şey yapmamışken 1 insanoğlu için kılını kıpırdatır mı hiç ? BM Başkanımızın da dediği gibi ya lavedilmeli ya da revize edilmeli hem de acilen .