E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBlockchain tabanlı metal platformu geliyor---

Blockchain tabanlı metal platformu geliyor

Blockchain tabanlı metal platformu geliyor
17 Ağustos 2020 - 09:53 borsagundem.com

ECO adı verilen platform, tedarik zinciri yönetimi ve finansına odaklanan bir blockchain platformu olan Skuchain EC3'e dayanıyor

Platin ailesinin kulağı otomotivden gelecek haberde Japon Mitsubishi Corporation tarafından kontrol edilen Mitsubishi Corporation RtM Japan Ltd. , değerli metal işlemlerinin gerçekleştirileceği bir platform hayata geçirmek için bir blockchain şirketi ile ortaklık oluşturdu.

ECO adı verilen platform, tedarik zinciri yönetimi ve finansına odaklanan bir blockchain platformu olan Skuchain EC3'e dayanıyor. ECO platformu, tedarik zincirlerindeki ilgili taraflar için fatura ve onay sürecini yönetiyor.

Değerli metal endüstrisi, mümkün olduğunca doğru bilgilendirme ve konfirmasyon süreci gerektiriyor. Şu anda, tedarikçiler, işlemciler, reklam müşterileri gibi sürece dahil olan her oyuncu verileri bağımsız olarak yönetiyor.

ECO kullanılarak, bu bilgilerin sektördeki tüm oyuncular arasında güvenilir bir formatta paylaşılması hedefleniyor. Mitsubishi, değerli metalde işlem yapan herkese tamamen dijital bir deneyim sunmaya çalıştıklarını belirtiyor. ECO kullanılırken tüm işlem, gerekli mühür ve ıslak mürekkep imzaları bile dijital hale getirilecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yorum17 Ağustos 2020 13:40

    10 yıl içinde borsalar uluslararası ortamda 7/24 açık olacak ve tüm hisseler tek platformda dünya piyasasında dijital para ile alınıp satılacak ve abd ekonomisi en çok kötü etkilenen ekonomi ve borsa olacak abd nin borsada en büyük şirketlerinin hep daha iyisi daha büyüğü bu platformda olacak ve bazı büyük şirketleri batacak abd uluslar arası piyasada rakip şirketleri satın alma yoluyla bu buhrandan çıkmaya çalışacak abd menşeli firmalara şirketlerinizi satmayın s atmayanlar kazanacak dolar yakın gelecekte tepe taklak olacak