E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBlinken'ın deprem ziyareti, akıllarda soru işareti bıraktı---

Blinken'ın deprem ziyareti, akıllarda soru işareti bıraktı

Blinken'ın deprem ziyareti, akıllarda soru işareti bıraktı
18 Şubat 2023 - 17:45 borsagundem.com

Deprem felaketinden sonra 85 milyon dolarlık yardım yapan ABD'de, Dışişleri Bakanı Blinken'ın Türkiye'ye gelmesi başta taziye ziyareti olarak algılanırken Yunanistan'ın F-35 alımı ve İsveç-Finlandiya'nın NATO üyelik meseleleri de akıllara geldi

Türkiye’yi 6 Şubat’ta vuran ve ülke tarihinin en ağır felaketlerinden birine neden olan depremlerin ardından dünyanın dört bir yanından ülkeler bağışlar ve yardım ekipleriyle dayanışmasını gösterirken ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'ın Türkiye'ye yapacağı ziyaret gündemde geniş yer buldu. Dilge Timoçin'in VoaTürkçe'de derlediği habere göre Blinken'ın ziyareti akıllarda soru işaretleri de bırakıyor.

Ankara’nın İsveç ve Finlandiya’nın NATO üyeliklerine veto koyması, F-16 savaş uçaklarının satışı için bastırması, Rusya’nın S-400 hava savunma sistemleri satın alması, Suriye’nin kuzeyine olası bir kara harekatı planlaması ve Yunanistan’la Ege Denizi’nde gerilim yaşaması gibi birçok konudaki tutumunun Washington’la ters düşmesine neden olmasına rağmen, Maraş depremi ile bu konular bir kenara bırakıldı.

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

ABD Dışişleri Bakanı Blinken Türkiye'ye geliyor

Yunanistan GSM şirketleri Türkiye ile iletişimi ücretsiz yaptı!

Yunanistan'dan 80 tonluk insani yardım

Biden: Türkiye'deki deprem 100 yılın en büyüklerinden

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mks 19 Şubat 2023 21:59

    Finlandiya ve İsveç pazarlığı İçin tek şartımız bizden 2 şer milyon mülteci almaları olcak her iki ülkeye ayrı ayrı paket halinde o zaman imza atarız diyelim hadi bakalım hodri meydan!!!!

  • YUSUF KALEKAPISI19 Şubat 2023 20:55

    Bence filandiya ve isveç için gelmiştir yoksa deprem umurlarında mı seviniyorlardır .

  • baran19 Şubat 2023 11:20

    İHA ve SİHA lara çok bozulan Merdan Yanardağ ve Fikri Sağlar depremden sağ kurtarılan insanları kardeşlerimizi  çıkarılınca sevinçten ALLAHUEKBER demelerine çok ama çok bozuluyormuş. Bak Merdan ve Fikirsiz Fikri ALLAH ismi zikri şerifi TÜRK MİLLETİNİN DNA sında vardır. Örgüt ya dad dernek sonra gelir.  Sen istersen Hurra de kimin umurunda!  Bak Müslüman düşmanı fonlanmış zevatlar olduğunuzu bir kez daha ispat ettiinizz.

  • Sözün özü 20 Şubat 2023 09:43

    Ali tel , sen ali babacanı anlayamazsın, işkembeden atarak konuşma. İHA; SİHA VE ASELSANı kutsallaştırıp seçim malzemesi yapanlara öylenmiş söz.     Ülke için taş taş üstüne koyana söz söyleyen yok.... Daha çok buna benzer şirketlerin olmasını ve rekabet içinde yarışmasını istiyor ALİ BABACAN..... 

  • ALİ TEL19 Şubat 2023 21:46

    Ali babacan biz iktidara ortaklarımızla gelince tiha siha lara dokunacağız diyor bütün silah sanayi otomotiv sanayi bence kapısına demek ki kilit vurulacak.

  • NUSRET ALİBEYSOY19 Şubat 2023 21:04

    ABD boşunamı dostlarım diyor muhalefete iktidara getirip vizyon ve projesi olmayanları bütün silah sanayimizi kapattıracağını düşünmekteyim.otomotiv sanayi aynı olur diye yorumlarda var  doğalgaz ve petrol kuyularına da yine beton vurulturtturalacağına dair yorumlara da rastlıyorum.

  • ALİ KODUŞ19 Şubat 2023 20:48

    TSK den emekli olmuş amiral siha ve tiha lara hareket ediyor bunlar teneke diye. biz iktidara gelince uçak gemisini parçalayacağız diye basında haberleri var.demek ki ülkeyi kimler bu hale ATATÜRK ten sonra getirdi gayet açık değil mi.

  • borsacı19 Şubat 2023 10:09

    tüm gelen misafirler başımızın üstünde yeri var deyip iyi agırlanmalı sorunlar böyle günde konuşulmaz.

  • Mete18 Şubat 2023 18:11

    Şu anda dış dünyayla kavga etme ve antipatik olma zamanı değil.

  • FİNANS DÜNYASI19 Şubat 2023 21:11

    kimse kavga etmiyor ki muhalefet depremden rant çıkartmaya çalışıyor ama millet bu oyuna gelmeyecektir.

  • MERHALET KUŞUÖTMEZ19 Şubat 2023 20:51

    Ne demek sırası değil asıl şimdi sırası millet uyanık olsun.kemal ve meral depremden önce seçim olmasın diyor idi şimdi sinekten yağ çıkartırım diye bir saat dahi geçmeden seçimler yapılsın diyorlar.devleti aciz gösteriyor iki gün hava şartlırı ağır tipi siddetli kar yağıyor yollar kayıp olmuş yok iken hala mulahelfet hükümeti eleştiriyor idi.yüce ALLAH söyle diyor kimse benden yardım beklemesin ben herkese akıl verdim aklını kullanmayanlara ben asla yardım etmem diyor.seçiminizi iyi yapın.karar sizlerin.

  • baran19 Şubat 2023 11:22

    Tam şindi sırası.

  • DOĞRU18 Şubat 2023 19:10

    biz senaryo yazmayı severiz