E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıBitcoin'de kırılma yakın mı?---

Bitcoin'de kırılma yakın mı?

Bitcoin'de kırılma yakın mı?
12 Temmuz 2021 - 16:28 borsagundem.com

Popüler analist Michaël van de Poppe, Bitcoin fiyatında yakında bir kırılma yaşayabileceğini belirtti.

Bitcoin (BTC), art arda sekizinci haftayı kilit bir hareketli ortalamanın altında kapatsa da, Michaël van de Poppe kripto paranın yakında kırılma yaşayabileceğini düşünüyor.

Analist fiyatta kırılma bekliyor

Verilere göre Bitcoin, hafta sonu gösterdiği değer artışını sürdüremeyerek hayal kırıklığı yaratan bir haftalık kapanış yaptı.

Hafta sonu boyunca 33 bin dolar desteğine tutunan ve belirli bir aralıkta seyreden Bitcoin, yeni haftayla birlikte ivme kaybetti.

Popüler analist Rekt Capital, Bitcoin ilerleme kaydetmezse, boğaların daha fazla değer kaybı ile darbe alabileceğini ileri sürdü ve ekledi: 

Mavi çizgi olan 50 haftalık üstel hareketli ortalama, hala destek olarak çalışıyor. Yakında siyah çizginin ötesine geçilmezse, 50 WEMA üzerindeki satış baskısı tutunulamayacak düzeye çıkabilir.

Yatırımcı Michaël van de Poppe ise son videosunda BTC fiyatının önümüzdeki birkaç gün içerisinde kırılma yaşayabileceğini söyledi.

“Bitcoin'in yukarı yönde kırılacağını düşünüyorum" diye belirten yatırımcı, şöyle ekledi:

Bitcoin bu hafta içinde 38 bin dolara çıkarsa şaşırmam.

Binance'in alım ve satım seviyeleri, 35 bin dolarda direnç oluştuğunu ve 30 bin doların genel destek olmayı sürdürdüğünü ortaya koyuyor.

Bitcoin madencilerinin PlayStation 4'lerine el konuldu

Yıl sonunda Bitcoin 100 bin doları görür mü?

BofA, kripto para araştırma ekibi kuruyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)