E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinBir kart parçasına tam 12 milyon TL verdiler---

Bir kart parçasına tam 12 milyon TL verdiler

Bir kart parçasına tam 12 milyon TL verdiler
20 Temmuz 2020 - 10:51 borsagundem.com

NBA yıldızı LeBron James'in imzası olan bir basketbol koleksiyon kartı açık artırmada rekor fiyata alıcı buldu. Sınırlı sayıda üretilen kartın durumunun "temiz" olduğu açıklandı.

Son dönemde basketbolcuların kullandığı spor ayakkabı ve formalara ilgi özellikle ABD’de artarken, tarihi bir rekor bugün açıklandı… ABD’de yapılan bir açık artırmada Los Angeles Lakers’ta kariyerine devam eden LeBron James’in fotoğrafının ve imzasının olduğu koleksiyon kartı tam 1.84 milyon dolara (yaklaşık 12 milyon TL) alıcı buldu.

35 yaşındaki basketbolcunun kartının sadece 23 adet üretildiği belirtilirken kartın durumunun “temiz” olduğu kaydedildi. Yapılan açıklamada, “23 karttan 14’üncüsüne 26 gün süren açık artırmada 34 teklif verildi. Açık artırmayı kazanan ismin ise San Francisco’da bulunan spor iletişimi şirketi Action Network’ün CEO’su Darren Rovell olduğu açıklandı.

Upper Deck markasının ürettiği kartın açık artırma sürecinin 150 bin dolardan başladığı açıklandı.

Mayıs ayında efsanevi basketbolcu Michael Jordan’ın maçta giydiği ve imzasının olduğu basketbol ayakkabısı 560 bin dolara alıcı bulmuştu.
 
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nedim20 Temmuz 2020 14:43

    İnsanları sokakta yatan her gün binlerin koronadan  öldüğü  hamburger ve bira ile obez edilmiş  silah satışının dahi engellenemediği aslında sadece ve sadece  İngiliz derin devletinin her türlü pis işlerinin deneme alanı olan v zamanı gelince bölünmesi kolay olsun diye eyalet sistemi ile yönetilen süper ülke!

  • Okie Dokie20 Temmuz 2020 11:28

    Bu karta 12 milyon dolar vermelerine şaşırmadım. Bizde de 1TL eden kağıtlara 10TL veriyorlar borsada.

  • ergn20 Temmuz 2020 19:45

    Hadi oradan len sibop Okıe...!