E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisBir Euro yatırımcısının isyanı!---

Bir Euro yatırımcısının isyanı!

Bir Euro yatırımcısının isyanı!
13 Nisan 2012 - 08:45 borsagundem.com

EUROM ve ETYAT tahsisli sermaye artışı talebinin geri çekilmesinin ardından yatırımcıların tepkisi arttı

Zülfikar Gündoğdu isimli okuyucumuzun [email protected] adresine gönderdiği maili notkasına bile dokunmadan yayınlıyoruz:  
"Merhaba, sitenizi her sabah seans açılmadan ve gün içindede fırsat buldukça geziyorum.Haber ve yorumları beğenerek okuyorum.Küçük yatırımcıların sesi olduğunuz için teşekkür ederim.Daha öncede Mustafa Şahin ve şirketleri hakkında yaptığınız haberleri okudum.Sizinde haberiniz olmuştur ama ben yinede yazayım istedim.Bildiğiniz gibi önce EUROM'da tahsisli sermaye artışı başvurusunda bulundular daha bu onaylanmadan ETYAT'tada tahsisli sermaye artışı başvurusunu SPK'ya yaptılar.Ancak her nedense ETYAT'ın başvurusunu geri çektiler, ardından EUROM'un SPK tarafından onayı duyuruldu.Mevzuata göre 30 gün içinde tahsisli sermaye artışının başlaması ve 1 hafta içinde de işlemin tamamlanması gerekiyordu ve süre 9 nisanda doldu biz EUROM zedeler olarak hergün haber beklerken dün yani 10 nisanda kap'ta EUROM'unda tahsislisinden vazgeçildiği ve SPK'ya başvurulacağı açıklandı.Şimdi biz EUROM zedeler olarak yine mağdur olduk.Bu adamın daha önceki yaptıklarının yanına birde bunlar eklendi.Sizden ricamız bu konuyuda gündeme getirip SPK'yı uyarmanız.İlginize şimdiden teşekkür ederim. "

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • amanin amanin08 Mayıs 2012 09:07

    yahu kardeşler sizleri de anlamıyorum. bu tip şirketler yıllardır yatırımcılara ne vermiş ki hala hisselerini gidip alıyorsunuz...

  • SEDİR13 Nisan 2012 09:26

    Yukardaki yayinladiginiz yaziya katiliyorum Spk ve imkb patronlarin kucuk yatirimciyi avlamak icin kuklami Adam bu birimleri kullanarak yatirimciyi hisseye cekerek Sonrasinda efendim musait degilim demeden once hisseleri satiyor sonrada kap'a aciklama yaziyor Efendim basvurumuzun ipalini istiyoruz diyor.tabiki spk onayindan sonra bunu yapiyo Bu bir manupulasyondur.Mustafa sahin ve bun benzerleri patronlarin yaptigi Nerde Devlet Nerde SPK Kesilecek bir ceza varsa onuda sirkete degil Yonetimin sahsina kesmeliki sirket magdur olmasin aksi taktirde olan gene kucuk yatirimciya olur! Saygilar borsa gundem Her sabah begeni ile sizi okuyor takip ediyorum!!!!

  • almasaydın dandik şirketten13 Nisan 2012 09:11

    arkadaşım geçmiş olsun, umarım sıkıntınız ortadan kalkar, ancak biraz da kendinizde arayın hatayı, abidik gubidik şirketlere yatırım yapmayın sizde, bak benim portföyüm yüzde 30 altında ama bekliyoruz, bilançosunu, beklentisini araştırdık ona rağmen bu durumdayım, mesela küçük yatırımcının sesi!!!! borsagündemdeki kardeşler afyon satış sürecindeki alengirli işleri ve sudan ucuza satılmasını hiç işlemiyor, çünkü orada bir çıkarları yok ama netaşda bir sıkıntıları var galiba ve euro bilmemnede. onun için hacı geçmiş olsun, giden gitti, tayyip beyin dediği gibi durmak yok yola devam...

  • Dolarcı12 Nisan 2012 15:27

    Kardeş olabilir. Netaş a bak genel kuruldan Bedelsiz çıkmadı. Taban oldu, malı aldılar ve şimdi Bedelsiz açıkladılar ve 300 bine kadar gider. Olabilir böle kazalar. Kaza diyip geçecen.