E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinBingöl beşik gibi sallanıyor---

Bingöl beşik gibi sallanıyor

Bingöl beşik gibi sallanıyor
04 Aralık 2015 - 00:22 borsagundem.com

Dün gece yarısı 5.5 büyüklüğündeki depremle sarsılan Bingöl'de gün boyu yüze yakın artçı meydana geldi. Akşam saatlerinde 4.1 ile kentte panik yaşandı

Bingöl'de deprem fırtınası devam ediyor. Dün gece yarısı meydana gelen 5.5 büyüklüğündeki depremden bu yana yüze yakın artçı sarsıntı yaşanırken akşam 18.42'de merkez üssü Kiğı ilçesi olan 4.1 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. 
 
GECE DEPREM OLMUŞTU
 
Bingöl gece 01.27'de de sallanmıştı. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü’nün verilerine göre, merkez üssü Bingöl’in Kiğı İlçesi olan depremin büyüklüğü 5.5 olarak açıklanmıştı.
 
Yerin 5 kilometre derinliğinde meydana gelen ve AFAD’ın büyüklüğünü 5.3 olarak açıkladığı deprem, Bingöl, Tunceli, Elazığ, Diyarbakır ile çevre ilçelerde de hissedilmişti.
 
Bingöl'deki depremden sonra artçı sarsıntılar devam etmişti. 



45 EVDE HASAR VAR

Bu arada Bingöl'de gece yarısı meydana gelen 5.5 büyüklüğündeki depremde bazı evlerin hasar gördüğü bildirildi. Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, Kiğı ilçesinin  Açıkgüney köyü merkezli depremde can kaybının  olmadığını, hasar tespit çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Kentte 45 evde hasar meydana geldiği bildirildi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)