E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBinali Yıldırım'dan ilk açıklama---

Binali Yıldırım'dan ilk açıklama

Binali Yıldırım'dan ilk açıklama
17 Nisan 2019 - 22:06 borsagundem.com

Yıldırım, "Kararın hayır getirmesini temenni ediyorum. Demokrasi ve hukuk işlemiş; körüklenen gerilimin gereksizliği görülmüştür. Partimiz hukuki haklarını kullanmaya devam ediyor. Son söz YSK’nındır" açıklamasında bulundu

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, mazbatanın Ekrem İmamoğlu'na verilmesine ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

 Yıldırım açıklamasında, "İstanbul seçiminde süreç işlemiş, İl Seçim Kurulu mazbatayı Sayın İmamoğlu’na vermiştir. Kararın hayır getirmesini temenni ediyorum. Demokrasi ve hukuk işlemiş; körüklenen gerilimin gereksizliği görülmüştür. Partimiz hukuki haklarını kullanmaya devam ediyor. Son söz YSK’nındır." ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ömer18 Nisan 2019 04:27

    Türkiye’nin geleceğinde İmamoğlu var. Genç ve dinamik. Tanrı yar ve yardımcısı olsun

  • Vatanım18 Nisan 2019 11:24

    Bunun kendine hayri yokki vatana millete hayrı olsun

  • Nihat18 Nisan 2019 00:29

    İnsanların sadece ve sadece kendi ekonomisini düşünerek üstelik  bir kısmının kasten körüklendiğini bilerek kendisini yönetenlere güya fatura kesmesi hele de içinde bulunduğumuz konjektürel şartları gözardı ederek mütemadiyen ucuz ve sığ basitliklere girmesi  yani türlü tatminsizliklerle yapılanları inkar ve  kör duruma gelmesi Allah ın terbiyesini devreye sokar.  Beğenseniz de beğenmeseniz de züppe ve şımarık bir toplum haline geldik! Her yapılana burun kıvırmak  bildiğine bilmediğine ahmakça yorum yapmak ve en kötüsü de terbiyesizce açız diye bağırmak. Bu ülkede kimse açlıktan ölmemiştir ama arsızlıktan ve zıkkımlanmaktan  neredeyse çatlamak üzere olanlar pek çoktur.

  • fafa18 Nisan 2019 00:15

    Biraz da dinlen,gençler çalışsın.Allah sağlık versin.

  • varlık17 Nisan 2019 23:42

    varlık ve bolluk kuyrukları yaptı başkanım seni. Bolluk ve bereket kuyrukları yaktı.Benzin desen 7 TL. tencede tava yaktı başkanım.Halk faturayı kesti.

  • Süleyman 17 Nisan 2019 23:16

    Ekonomi kötü, tarım berbat. Olacağı buydu zaten.

  • JBT 17 Nisan 2019 22:57

    Yaşa varol ATATÜRK.seni hiç kimse unutturamayacak.

  • recai17 Nisan 2019 22:44

    son sözü halk söyledi, kaybettin

  • EKONOMİST17 Nisan 2019 22:41

    YENİLMEYİ VE HAZMETMEYİ KABULLENİN BELKİ BU HAYIR GETİRİR SIZE ORALAR ÖLÜNCEYE KADAR BABANIZIN MİRASİ DEĞİL DEMOKRASİ BÖYLE YAPACAK YOK

  • YUSUF KALEKAPİSİ17 Nisan 2019 22:32

    ak parti hata yaptı.artık bitmiş ve yaşlı kimseleri tasviye etmez isen, vizyon sahibi, daha genç, dinamik, daha vizyon dahibi ve  daha dünya ile entregreli kimseleri belediye başkanı seçmez isen ve benim arkadaşım, benim adamım, benim memurum, benim suyum buyum der isen daha çok kan kayıp edersin.bak göreceksiniz. ilk seçimlerde imamoğlu kılıçtaroğlu nun yerine gececek ve ak partinin başına büyük bela olacaktır.adamda şeytan tüğü var sanki.