E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBinali Yıldırım Cumhurbaşkanı Yardımcısı olacak iddiası ---

Binali Yıldırım Cumhurbaşkanı Yardımcısı olacak iddiası

Binali Yıldırım Cumhurbaşkanı Yardımcısı olacak iddiası
05 Eylül 2019 - 10:31 borsagundem.com

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, AK Parti kulislerinde İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın Cumhurbaşkanı Yardımcısı olacağının konuşulduğunu söyledi.

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü yazısında "Binali Yıldırım’ın yeni dönemde Cumhurbaşkanı Yardımcısı olması konuşuluyor. Ama milletvekili olması nedeniyle parlamentoda denge hesabı yapılır mı orasını bilmiyorum" ifadelerine yer verdi.

HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Selahattin abi06 Eylül 2019 10:02

    İyi olmuş en azından Çankaya köşkünde oturmaya kanuni olarak devam eder.Şu an kadar hem Milletvekili değildi hem Meclis başkanı değildi ve hiçbir görev sorumluluğu yokken Çankaya köşkünde oturmaya devam ediyordu.

  • eee05 Eylül 2019 19:27

    yine başbakanlık sistemi mi geldi :D cumhur yardımcı oluyor :D   işiddi =daiş oldu  ..pkk dı, ypg oldu... muhterem hoca efendidi=feto oldu... aynı şey bunlar. ... yani başbakandı=cumhurbaşkanı yardımcısı oldu... yani ? 

  • Tam komedi05 Eylül 2019 15:46

    Bilali atıl kalmamalıdır ! O ki ihale adamı dır ! Parabol ifadesini bulan kişidir ! Türkçe ve spor konularında ilkokul ayarında da olsa binali boş bırakılmamalı ! Yeni kurulacak partiye geçmesi durumunda akp nakavt olur  haaa !

  • ALAATTİN CAMGÖZ05 Eylül 2019 21:46

    bence sen geçsen ak partiyi tamaman bitirirsin.

  • halo05 Eylül 2019 14:32

    Binali seçim öncesi Diyarbakır'a gitmişti. İmamoğlu seçimden sonra gitti. bu tiyatroyu boşuna oynuyorlar

  • ersan05 Eylül 2019 13:17

    artık emeklı olsun torunlarına baksın .ömrün sonu gelıyor

  • Metin05 Eylül 2019 11:23

    Pkk alcak namussuz bebek ve kadın katili serefi olmayan bir yapı.bunla alakalı devlet ara bul ve yoket taktigi ile bu örgütün üzerine gidiyor.bence sempatizanlarınada en ağır cezalar verilmeli.simdi buraya kadar tamam karsında bir bölücü bir örgüt var ve yapılacak belli İTLAF.peki arkadaslar peki bu CHP yi ne yapacağız.ülkemizin kurucu partisi düsmüş militanların eline ve artık bu parti hdp ile aynı ayarda.kim ülkeye dost ona düsmanlar kim ülkeye düsman ona dostlar.artık ülkemiz icin bir bekaa sorunudurlar.icimizdeki irlandalılar degil daha ağırı olan icimizdeki emperyalizmin en azgın kesimleriyle biraradar.derhal bu partiye karsı ön alınmalıdır.

  • Anlayana05 Eylül 2019 14:23

    CHP ÜLKEMİZİN ,CUMHURİYETİN KURUCU PATİSİDİR. CHP YE LAF SÖYLEMEK İÇİN ÖNC E AĞIZ VE VİCDAN TEMİZLİĞİ GEREKİR

  • astor05 Eylül 2019 13:44

    öcalanın mektubunu okutup. kardeşini tr1 cıkaranlara laf yok. sende birazcık parti  degilde vatan severlik olsa. tek taraflı degil olanı yazardın.

  • ..05 Eylül 2019 10:58

    halk seçin bence. halk ne derse olsun. milli irade ne diyor ? yenilen pehliavn misali

  • kamil05 Eylül 2019 10:43

    kendilerinden başka kimselere hayırları yok. daha önceden süleyman demirel, bülent ecevit, necmettin erbakan, alparslan türkeş vardı. ölene kadar bırakmadılar ülkeye ne faydaları olmuş ki bunların faydası olacak. sadece Mustafa Kemal Atatürk bu ülke için bir şeyler yaptı gelenler hazırı yediler o kadar....