E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBilim Kurulu Üyesi Özlü korona virüste kırılma noktasını açıkladı---

Bilim Kurulu Üyesi Özlü korona virüste kırılma noktasını açıkladı

Bilim Kurulu Üyesi Özlü korona virüste kırılma noktasını açıkladı
13 Eylül 2020 - 12:45 borsagundem.com

Prof. Dr. Özlü, korona virüsün hızla yayıldığına dikkat çekerek, virüsün eskiden sadece bazı illerde görüldüğünü ama bayramlaşma nedeniyle yaşanan hareketlilik sonrası her yere yayıldığını söyledi.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)13 Eylül 2020 15:31

    Otobüsde hes koduna bakıyorlar...Neyse sonrasında koltuklar dendiği gibi berberler, lokantalar, cafeler vb. vb. dezenfekte felan edilmiyor. Ben şahsen görmedim öyle her dk başı dezenfekte edenleri. İlk zamanlarda bazı lokanltalarda gördum.  1 saatte bir yerleri parpaslıyorlardı. şimdi tık yok.

  • Bir Görüş13 Eylül 2020 14:44

    Sn. Özlünün söylediklerini ben de çevremde gözlemliyorum, testi pozitif çıkan çok kişi bir iki haftalık evde tedaviden sonra yapılan testler negatif olarak işlerine dönüyor, bu maskenin koruyuculuğundan kaynaklanabilir, zira bahsettiğim kişiler çok yakın kişilerdi ve herhangi bir anormallik ve semptom gözlemlemedim, kişiler şuan negatif ve işlerinin başında, bu şunu düşündürüyor, tedbirlerin gvşetilmesiyle doğal olarak bulaş artmış olabilir ancak sanki etkisi azalmış gibi veya sn özlü nün dediği gibi maskeden dolayı düşük bulaş, her ikisi olumlu elbet

  • Pala13 Eylül 2020 13:18

    Biz anamızı babamızı 8 aydır göremedik, millet kuzenini bile kucakladı.sonra vay anam niye korona