E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBilim Kurulu toplantısı başladı---

Bilim Kurulu toplantısı başladı

Bilim Kurulu toplantısı başladı
30 Mart 2020 - 13:40 borsagundem.com

Sağlık Bakanlığı Korona virüs Bilim Kurulu gündemi ele almak üzere toplandı.

Sağlık Bakanlığı, Bilkent Yerleşkesi'nde saat 13.30'da başlayan Korona virüs Bilim Kurulu toplantısında, vaka artışı ve hastaların durumu değerlendirilecek. 

Toplantıda, tanı ve tedavi konusundaki dünyadaki ve Türkiye'deki gelişmelerin yanı sıra yeni önlemler ele alınacak. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ,,,,,30 Mart 2020 20:51

    Ciddi tedbirler bekliyoruz, işi gücü olmayanlar, suriyeliler başıboş biçimde sokaklarda, parklarda, bahçelerde cirit atıyor. Merak ediyorum, bu kuruldan kaç kişi toplum içinde, hayatın içinde, Muhtemelen, alayı tolumdan soyut, gerçeklerden bi haber, masabaşında bilgiçlik taslıyorlar.

  • ALEVİ DİNİNDENİM30 Mart 2020 18:29

    SAĞLIK BAKANIN DİKKATİNE:   Maalesef üzülerek öğreniyoruz ki ülkenin bir çok HASTANESİNDE SAĞLIK ÇALIŞANLARININ ELDİVEN-MASKE – DEZENFEKTEN v.b EKİPMAN EKSİĞİ VAR.SAĞLIK ÇALIŞANLARININ HEM CAN HEMDE SAĞLIK GÜVENLİĞİ ADAM AKILLI SAĞLANSIN.tv larda yandaş medyanın çıkardığı KİMİ YANDAŞ AĞIZLI prof  CUKLARIN KİMİSİ EKİPMANIMIZ VAR GİBİ AÇIKLAMA YAPIYOR ZATEN ONLAR SAHADA DEĞİLLER LÜTFEN AMA LÜTFEN SAĞLIK ÇALIŞANLARININ İHTİYACI OLAN EKİPMANLARIN ACİLLLLLLLLLLLLLLLL  OLARAK GİDERİLSİN.SAĞLIK BAKANIN DİKKATİNE. TANRI, YERYÜZÜNÜN KORUYUCULARI VE KAHRAMANLARI OLAN TÜM SAĞLIK ÇALIŞANLARINA İYİLİK VE SAĞLIK VERSİN.TÜM İYİ İNSANLARIN KALPLERİNE GÜNEŞ DOĞSUN.saygılarımla.

  • vatandaş30 Mart 2020 15:39

    YAPACAĞINIZ EN HAYIRLI İŞ KAPATTIĞINIZ HIFZI SIHA ENSİTÜSÜNÜ YENİDEN AÇMAK