E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisBilgili ve Şahenk'in projesine ret---

Bilgili ve Şahenk'in projesine ret

Bilgili ve Şahenk'in projesine ret
13 Ekim 2014 - 17:20 borsagundem.com

Sarıyer'de Fatih Ormanı içinde yapılacak olan projeye Sarıyer Belediyesi onay vermedi

Sarıyer Belediyesi, Fatih Ormanı içerisinde Bilgili Holding-Doğuş Holding ortaklığıyla yapılması planlanan 108 villa, 15 bin kişilik salon, mağazalar ve restoranları içeren Park Orman Tabiat Parkı projesine ruhsat vermeyeceğini açıkladı.
 
Hürriyet'in haberine göre, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, "İddia edildiği gibi Fatih ve Kuzey Ormanları’ndaki yapılaşmalara imar izni ve ruhsatı vermedik. Vermeyeceğiz. Sivil Toplum Kuruluşları’nın ve halkın içinde olmadığı hiçbir girişimin parçası da olmadık. Olmayacağız" açıklamasında bulundu. 

1490 dönümlük ormanlık arazide proje yapılacağına ilişkin haberler üzerine ‘Diren Fatih Ormanı İnisiyatifi’, Bilgili Holding ve Sarıyer Belediyesi önünde eylemler düzenlemiş, projeye karşı tepkilerini dile getirmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • okult13 Ekim 2014 19:55

    chp ye istediğiniz kadar kızın ama tarihi, kültürü, doğayı koruyan chp, yağmalayan akp dir.

  • alper_tunga13 Ekim 2014 18:07

    istanbulda kalan son ormanlarıda talan ettirmeyin lütfen böyle giderse gün gelecek oksijensiz kalacağız yazık ediyoruz güzelim istanbula,birde istanbulda artık yapılaşmaya imara yer açılmasın sadece yapılaşmış yerlerde planlı projeli geri dönüşüm yapılsın ancak bu kurtarır bu güzel şehri yoksa yaşanmaz bir olacak

  • ali13 Ekim 2014 17:42

    Helal olsun Başkan.Keşke hükümet yetkilileride duyarlı olsa.Ama para para para.rant rant rant.