E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBiden: Öğretmenlerin maaşı artacak, silahlar yasaklanacak---

Biden: Öğretmenlerin maaşı artacak, silahlar yasaklanacak

Biden: Öğretmenlerin maaşı artacak, silahlar yasaklanacak
29 Mayıs 2019 - 04:24 borsagundem.com

Demokratların 2020 başkanlık seçimi için aday adayı Joe Biden, eğitim planını açıkladı: Öğretmen maaşları artacak. Okullar daha güvenli hale getirilecek. Saldırı silahları ve zararlı yayınlar yasaklanacak

ABD'nin eski Başkan Yardımcısı ve Demokratların 2020 başkanlık seçimleri için aday adayı Joe Biden, Amerikan Öğretmenler Federasyonu'nca Houston'da düzenlenen etkinlikte eğitim planını açıkladı. 

Öğretmenlerin maaşlarının artırılması, zengin ve düşük gelirli devlet okulları arasında dengenin sağlanması için Kongre'ye baskı yapacağını belirten Biden, silah lobisini de kızdıracak bir vaadde bulundu. 

Okulların daha güvenli yerler haline getirileceğini belirten Biden, saldırı silahlarının ve zararlı derğilerin dergilerin yasaklanacağını söyledi. 

Biden'in eğitim planına göre devlet okullarındaki psikolog, rehberlik danışmanı, sosyal hizmet uzmanı ve hemşire sayısı ikiye katlanacak. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Lale29 Mayıs 2019 09:42

    Abdye acıyan yorumcular da var:) turkiyede iş kazalarında veya trafik kazalarında 1 yılda ölen vatandaş sayımız Abdnin 10 katı.turkiyenin nüfusu 80, abdnin nüfusu 320 milyon üstelik. Hatta türkiyede düğünlerde silâhla ölen sayısı abd de okul saldırılarında ölenlerden fazla. Bence Turkiyeye acıyın...

  • abd29 Mayıs 2019 08:34

    Haha abd terorist yahudi devleti en cok eli silahli abd vatandasindan korkuyor...yillarca uyduruk kac tanr okul baskini tezgahladilar silahlari vatandasin elinden almak icin...abd de ic savas ve fema kamplarini hayata gecirmenin sarti vatandastan silahlari toplamak..abd vatandasi olsam devletimden zİyade anayasaal hakkim olan silaha guvrenirdim

  • Şimşek29 Mayıs 2019 07:54

    Bu önlemde bir işe yaramayacak. Amerikanın sorunları çığ gibi artacak bu daha başlangıç.

  • KERİM 29 Mayıs 2019 09:43

    İNŞALLAH

  • Yc29 Mayıs 2019 06:41

    Helal olsun egitimin silahtan daha güçlü ve Etkin oldugunu anlamış.