E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBiden: Benzin vergisinde geçici muafiyet ilan edebiliriz---

Biden: Benzin vergisinde geçici muafiyet ilan edebiliriz

Biden: Benzin vergisinde geçici muafiyet ilan edebiliriz
20 Haziran 2022 - 21:26 borsagundem.com

ABD Başkanı Joe Biden, ülkede artan benzin fiyatlarıyla mücadele için yakın zamanda federal benzin vergisi için geçici muafiyet ilan edebileceklerini söyledi.

ABD Başkanı Joe Biden, ülkede artan benzin fiyatlarıyla mücadele için benzin vergilerinde geçici vergi muafiyet sağlayıp sağlamayacağının sorulması üzerine, “Bunu değerlendiriyorum. Verilere dayalı bir karar almayı umuyorum. Bu haftanın sonuna kadar bu konuda bir karara varacağız.” ifadesini kullandı.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucize Reis : )20 Haziran 2022 23:02

    Adamlar bedava verecek nerede ise ... 1 saat çalışıp 19 usd alan en dandik saatlik asgari ücret geliri  1 litre 0,80 cent.. yani  23 litre alıyorlar 1 saatlik alınteri döken kaynak ustası, parttıme çalışanı, inşaat amelesi.. gelsin bizde bizde baksın :D 1 saat çalış 15 tl kazan yarım litre benzın alırsın :D dunyada pahalılık var diyenler dünyada ve Türkiye de yaşadığına inanmıyorum. yalan yanlış konuşup ben gazeteciyim diyenler ulaşılabilen veriler karşısında anca TV lerde göbek atıp ohh ohh faiz lobisi şarkısı söyler :D  mahkemde hırsızlık yapan suç işlemiş birini savunan avukat misali lak lak lak hayal konuşuyorlar :D

  • Mucize Reis : )21 Haziran 2022 10:17

     Efendi ağrına mı gitti?  :D  Osmanlü dünyayı yönetirken, Cumhuriye tile kurulan devamı devletimizin dünya devletlerine kafa tutup diz çöktürürken yıl 2022 bizi aç afrikalılar, kurtuluş mücadelesi vermeyen diz çöküp onun bunun mandasına girmiş devletler ile mi kıyaslayacaksın ? :D sen küçüksen küçükte kal. Bizim devletimiz en ileri uygarlık hangisi ile onun ile kıyaslanacak güçte potansiyalde. Biz büyük bedel ödedik gariban, sömürge, fakir vb devlet olmamak için... 4-5 bin alan kişi, et alır. süt, yoğurt,yumurta,  1000 usd ye bir mercedes, 850 usd ye clas motorsiklet , 900 us dye kira 150 usd ye fullemeli yakıtlar, 1500 usd ye morgaçe kredili 15 yıl vadeli, ev alabilir :D krallar gibi sürünüyor ABD de insanlar... Not: ek iş bulursun saatlık 19 usd 2. işte çalışabilirsin, iş çok burda, yaş sınırı yok. ister 3 saat, ister 2 saat parttime iş çok. :D  otobüs biletin yok, nasıl gelecen abd ye :D

  • Atma21 Haziran 2022 09:49

    Bir galon 3,78 litredir. Bir galon şuanda 5 doların üzerinde abd'de. Bu da bir litresini 1,35 dolar yapar. Madem dediğin kadar alması kolay abd başkanı artan benzin fiyatlarından neden şikayet ediyor. Dese ya "ulan saatte 19 dolar kazanıyorsunuz birde benzinden şikayet ediyorsunuz!" Demek ki o 19 dolarla adam anca geçim sağlıyor. Öyle buradan oraya bakmakla hesap olmaz. Git bakalım abd'de 4-5 bin dolarla krallar gibi mi yaşayacaksın. Size göre orada herkes Porsche ferrari bmw mercedes binmeli ama sokakta öyle dandik arabalar var ki. Bu avrupada da öyle. Ama onda da cevabınız hazır. Adamlar hava atmayı sevmiyor demi. Ulan her tarafınız yalan. Son olarak abd ile kendi ayarında ülkeyi kıyasla. Sen abd olmak için 100 senede ne yaptın ki kendini abd almanya ile kıyaslıyorsun? Anca Müslümanın dini namazı başörtüsü ile uğraşıp laiklik elden gidiyah diye zırlarsan abd ve avrupaya öyle mal gibi bakarsın.