E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBeyaz Saray'dan Rahip Brunson açıklaması---

Beyaz Saray'dan Rahip Brunson açıklaması

Beyaz Saray'dan Rahip Brunson açıklaması
14 Ağustos 2018 - 00:02 borsagundem.com

Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada, Ulusal Güvenlik Danışmanı'nın Türk Büyükelçi ile Brunson konusunu görüştüğü bildirildi

Beyaz Saray Sözcüsü Sarah Sanders, ABD Başkanı Donald Trump'ın Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton'ın Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç ile dün Beyaz Saray'da görüştüğünü açıkladı.

Beyaz Saray Sözcüsü Sarah Sanders tarafından Bolton ile Kılıç arasındaki görüşmeye ilişkin yazılı bir açıklama yapıldı.

Açıklamada, "Büyükelçi John Bolton, Türkiye Büyükelçisi Serdar Kılıç ile bugün Beyaz Saray'da görüştü. Bolton ile Kılıç, Türkiye'de tutukluluğu devam eden Papaz Andrew Brunson'ı ve Türk-Amerikan ilişkilerinin son durumunu ele aldılar." ifadesine yer verildi.

Türkiye'deki yargı süreci devam eden Amerikalı Papaz Brunson ile ilgili iki ülke yetkilileri arasında geçen hafta Washington'da görüşmeler gerçekleştirilmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (19)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • okn14 Ağustos 2018 23:57

    Bu papazida hakan atillanin ciktigi tarihte salacaksin. Abdye saglam msj olur

  • KILIÇ14 Ağustos 2018 20:24

    SEN HAKAN ATİLLAYI GASP EDEREK TUTUKLA AT İÇERİ SENİN PAPAZ YARATIGI İNSAN İSE BİZİM HAKANDA İNSANDIR TÜRK MİLLETİ ONURLUDUR ÖNCE HAKAN SERBEST KALMALI.

  • Akp li Ahmet 14 Ağustos 2018 15:40

    Vermeyin sahada kaybetmeyin kahrolsun ABD

  • yılmaz14 Ağustos 2018 15:01

    mahkemesi süren birini dava sonuçlanmadan ver demek o ülkedeki yargı sistemini de sizide bağımsızlığınızı da zerre tanımıyorum,takmıyorum demektir,ama papaz bahane o olmasa da halkbanktan yürüyeceklerdi,resmen dost düşman herkese savaş açtı kuduz köpek,4 kasımda ya parlamento yenileme seçiminde ya da 2 savcının yürüttüğü delilikten ya rus yanlılığından hem kendi hem rakip partinin açtığı soruşturmalardan 5 kasımda bu şaklaban o koltuktan kalkcak az dayanın

  • Ben14 Ağustos 2018 13:18

    ABD nin sonu ,Hitler'in Almanyası gibi olacak , adam benden büyüğü yok diyip kudurunca kendi başını yiyecek demektir , abd bin başında Hitler'in torunu , rast lanti olamaz.

  • Tufan14 Ağustos 2018 10:43

    Mevzu papaz zannediyorsunuz hala. O sadece bir isim. Adamın tekerine suriyede çomak soktuğumuz gün bunun olacağı belliydi. Büyük israil projesine çomak soktuk ve savaşa girdik. Milli olun. Vatan her türlü kazançtan üstündür. Zamanında ırak petrolünü satmaya başladık 17-25 i patlattılar. çok umurundaydı rahip amerikanın bir günde zehirler gider. Bu düzen yıkılmadan faiz sistemi yıkılmadan dünyada kimseye rahat yok. Bu bugün ülkemiz yarın rusya öteki gün afganistan çin vs gider. Bu düzen yıkılması içinde ciddi bir savaş öyle veya byle olacak ama cephede değil işte böyle dijital savaş şeklinde.

  • B.Ç.14 Ağustos 2018 13:59

    Çok doğru söyledin,vede biz onların dört ülkenin sınırları içinde kuracak oldukları kürdisdan planını bozduk,tek sebeb budur.

  • ALAATTIN ÇIMBIZCI14 Ağustos 2018 09:31

    Tüm dünya doları kullanması abd diye bir devlet kalmaz.

  • Gökhan Çetinoğlu14 Ağustos 2018 11:22

    Tüm dünyada sadece kendi sınırları içinde kullanılan yüzlerce para birimi var (ve bunlardan biri de TL.) gene de tüm o devletler varlıklarını sürdürmekte. Kuzey Avrupa ülkelerinin para birimleri uluslararası ticarette ne kadar kullanılıyor? Gene de dünyanın en refah ülkeleri arasında geliyor. Kısaca alakası yok!

  • ahmet14 Ağustos 2018 10:55

    Dayı, zaten ABD diye bir devlet olmasaydı, tüm dünya doları kullanmazdı :) Adamlar hazırda duran paraya konmamış, kendi paralarını dünyaya yaymış.

  • sözün özü14 Ağustos 2018 08:17

    trampın iplerini elinde tutanlar amerikayı bitirmek için trampı her yere saldırtıyor.

  • Nihat14 Ağustos 2018 04:49

    Böyle angutça yorumları bırakın! Rahip, papaz bahane! hala anlamadınız mı? Başka bahane bulmak çok zor mu sanki? Irak ta da kimyasal silah bulunduğunu iddia edip 2 milyona yakın insanı bizatihi katletti! Kimyasal silah falan da çıkmayınca pardon bile demedi bu şerefsizler! Lütfen artık şu küçük beyninizle politika ya da şerefsizin hesabının bu kadar küçük ve basit olamayacağını anlayın! Demek ki dış güçler doğruymuş değil mi hödük muhalefet?

  • ahmet14 Ağustos 2018 10:54

    Hükümeti seversin, sevmezsin orası ayrı. Ancak bu vatan bizim. Böyle bir dış kaynaklı saldırı ÇOK AÇIKÇA gerçekleşirken, zil takıp oynayanlar hainlik yapanlar ne zaman vazgeçecek? Geminin kaptanını sevmeyebilirsin, ama sırf kaptanı sevmiyorsun diye kendi gemini, içinde bulunduğun gemiyi batırmak ne demek?! Biz dışa doğru tek vücut olacağız ki üstümüze oynanan bu oyunu geçelim. Hayatımda bir kere bile AK Parti'ye oy vermedim, ama bu zor zamanda kararlarını %100 destekliyorum. İnşallah bu sıkıntılı zamandan eskisinden de güçlü şekilde çıkarız...

  • Yatırımcı 14 Ağustos 2018 08:12

    Dünyadaki bütün ülkeker dış güç zaten. Fakat siyaset ikili ilişkiler strateji ve öngörü üzerine kuruludur. Bugünün geleceğini göremeyince mazeret hazır.

  • vatansever14 Ağustos 2018 00:46

    keskin sirke kupune zarar,inatla is yapilmaz ,Ulke /Vatan cikari neyi gerektiriyorsa o yapilir....ha birde Hazinen ve savunman tam olacak gerisi bos laf......

  • özgür fettahoğlu14 Ağustos 2018 03:10

    keskin sirke zarar olmaz gereken yere gerekli cevap ne sartlatda olyrsa olsun verilir

  • Irfan14 Ağustos 2018 00:36

    Papazı verelim hakan atılmayı alalım bu mu hap pet tatlıya bağlansın bence fotoyu alıp napalim zaten ahi gitmiş vahi kalmış a.b.d zaten onun kicina inciyi vurmuştur hafızasını reset lamış tir

  • Reissss R Yapma Reissss 14 Ağustos 2018 00:18

    Eğer bunlar papazı salarsa valla çok ağır hakaret ederim. Bu kadar perişan olduk. Sonuna kadar erkekliğe davet ediyorum

  • Brsnun14 Ağustos 2018 00:10

    Bence skn gitsin memleket bi boşalsin deşarj olsun