E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBeyaz Saray'dan Meksikalı göçmenlere dönün çağrısı---

Beyaz Saray'dan Meksikalı göçmenlere dönün çağrısı

Beyaz Saray'dan Meksikalı göçmenlere dönün çağrısı
10 Mart 2021 - 00:42 borsagundem.com

ABD Başkanı Biden'ın, Trump'ın kapıları kapattığı Meksikalı Göçmenleri umutlandırması kısa sürdü. Beyaz Saray Sözcüsü Psaki, sınıra gelen göçmenlere "Şimdi zamanı değil. Gelenlerin çoğu geri gönderilecek" dedi

Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki, Beyaz Saray'da düzenlediği günlük basın toplantısında, Meksika sınırında son dönemde artan göçmen trafiği ve refakatsız çocuklarla ilgili soruları yanıtladı.

Meksika sınırındaki refakatsiz çocukların sayısının son 2 haftada üçe katlandığıyla ilgili haberlerin sorulması üzerine Psaki, "Ben bu haberleri doğrulayamam. Bu soruları, İç Güvenlik Bakanlığına sormalısınız." dedi.

Biden yönetiminin, sınırda refakatsiz çocukların tutulduğu tesislere gazetecilerin girmesine ne zaman izin vereceğiyle ilgili soru üzerine Psaki, "Bunun için size bir zaman veremem. Mahremiyete saygı duymalıyız ve yeni tip koronavirüs (Kovid-19) protokollerine uymalıyız." ifadesini kullandı.

İnsanlık onurunun korunmasının Biden yönetiminin önceliği olduğuna işaret eden Psaki, Meksika sınırına gelen göçmenlere, "Şu anda sınıra gelmenin zamanı değil, gelenlerin çoğu geri çevrilecek." diye konuştu.

Psaki, sınırdaki refakatsiz çocuklar konusunda da dikkatli davrandıklarını ve bu sayının gelecek günlerde artabileceğini kaydetti.

Trump yönetiminin politikalarına atıfta bulunan Psaki, "Biz en azından çocukları, ailelerinin kollarından çekip almıyoruz." dedi.

Trump’ın duvar ördüğü göçmenleri, Biden vatandaş yapacak

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bir yorum10 Mart 2021 07:30

    Kendini iyilik meleği gibi gösteren yaşlı sapığın  ne olduğu çok kısa sürede ortaya çıkacaktır.