E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş'ta 5 futbolcu kadro dışı kaldı!---

Beşiktaş'ta 5 futbolcu kadro dışı kaldı!

Beşiktaş'ta 5 futbolcu kadro dışı kaldı!
11 Aralık 2023 - 11:43 borsagundem.com

Beşiktaş Kulübü'nde Vincent Aboubakar, Valentine Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ile Jean Onana'nın kadro dışı bırakıldığı açıklandı.


Beşiktaş'ta alınan Fenerbahçe mağlubiyeti sonrası 5 futbolcu için kadro dışı kararı alındı.

Siyah-beyazlı kulüpte Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba tarafından alınan kararla Vincent Aboubakar, Valentin Rosier, Rachid Ghezzal, Jean Onana ve Eric Bailly'nin kadro dışı bırakıldığı açıklandı.

Kulüpten yapılan açıklama şöyle;

"Futbol A Takımımızdan 5 oyuncumuz kadro dışı bırakılmıştır. Futbol Takımları Genel Koordinatörümüz Samet Aybaba; Vincent Aboubakar, Valentine Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ile Jean Onana'nın performans düşüklüğü ve takım içindeki uyumsuzlukları nedeniyle kadro dışı bırakıldığını açıklamıştır. Yeni kadro yapılanmasıyla ilgili çalışmalarımız devam etmektedir."

Beşiktaş: 1 Fenerbahçe: 3

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Akif AN11 Aralık 2023 20:48

    Asıl gidecek olanlar hala takımda rıza hocanın şanssızlığı biraz sabır yönetim cahillik yapıp yabancı hoca getirmeyin daha Beşiktaşı toparlayamazsınız. Rıza hocaya en az 3 yıl sabredin.

  • takım11 Aralık 2023 13:54

    bu 5 işim derhal gönderilmeli takımdan  ama hemen

  • baran11 Aralık 2023 13:53

    Hepsi şımartılmış yabancılar.  Bir alt ligde bile çok kaliteli oyuncular var.  Bunlara verdiğiniz  paralarla 10 oyuncu alır 50 tane de yetiştirirsiniz.  Ama iyi futbolcu yetiştirecek pro lisnslı teknik direktör de bulmak lazım. 

  • kadro11 Aralık 2023 13:53

    hepsiyle yolların ayrılması gerek.Cenklede mutlaka  yollar ayrılmalı.daha  var gitmesi gereken  futbolcular  5 kişiyle olmaz.yeniden kadro yapılanması gerekiyor zorunlu bu