E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş yönetiminden Sergen Yalçın kararı---

Beşiktaş yönetiminden Sergen Yalçın kararı

Beşiktaş yönetiminden Sergen Yalçın kararı
13 Şubat 2021 - 11:30 borsagundem.com

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın’ın "Başkan'ın her röportajda, 'Hocamız ne kadar isterse devam edebilir' sözü beni rahatsız ediyor" açıklaması yapmasının ardından Beşiktaş yönetimi sözleşme teklif edecek. Yalçın’a 2 yıllık kontrat önerilecek

Sezon sonunda bitecek sözleşmesi için Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin ‘hocamız ne kadar isterse devam edebilir’ sözlerinin sorulmasının ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, "Sözleşme sadece benim istememle olmaz. Bu işler karşılıklı olur. İki taraf anlaşırsa, devam ederiz. Başkan'ın her röportajda, 'Hocamız ne kadar isterse devam edebilir' sözü beni rahatsız ediyor. Kulüplerde kontrat böyle yapılmıyor" ifadelerini kullanmıştı. Bunun üzerine Beşiktaş yönetimi teknik adama 2 yıllık yeni kontrat önerisinde bulunma kararı aldı.

Fanatik'ten Orhan Yıldırım'ın haberine göre, Yalçın'ın maaşında da önemli miktarda iyileştirme yapılması bekleniyor. Ek olarak kulübün simge isimleri arasında yer alan Sergen hocaya önerilecek kontratta, şampiyonluk ve başarı bonusları da yer alacak.

Finansal sonuçlar hisse bazında hareketleri artırdı

Yeni anayasa zordur; ama imkansız değil

Baraj düşüyor, 124 seçim bölgesi geliyor

Çin’e karşı yeni ‘soykırım’ adımı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 38,56
En Yüksek: 47,58
En Düşük: 47,58
Değişim -46,74 %
FK: 0,00
PD / DD: -2,34
İşlem Hacmi 14.450.476
Toplam Adet: 374.753
Ağırlıklı Ort.: 65,34
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bir yorum13 Şubat 2021 12:36

    Körler sağırlar birbirlerini ağırlar.  Yaptınız yine bir dünya borç!  Oynanan Futbolun kalitesi belli!  Avrupa da eleme turlarında yine döküleceksiniz. Sonuç buysa siz neyin gürültüsünü yapıyorsunuz?