E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş yarı final biletini penaltılarla aldı---

Beşiktaş yarı final biletini penaltılarla aldı

Beşiktaş yarı final biletini penaltılarla aldı
11 Şubat 2021 - 23:30 borsagundem.com

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda 120 dakikası 1-1 biten maçta Konyaspor'u penaltılarda 3-2 mağlup etti ve yarı finale yükseldi.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Konyaspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi.

Mücadelenin 13. dakikasında Oğuzhan Özyakup ile öne geçen Beşiktaş, 18. dakikada Abdülkerim'in golüne engel olamadı ve skora denge geldi.

Karşılaşmanın normal süresi ile uzatma devrelerinde gol olmadı ve penaltı atışlarına geçildi.

Beşiktaş, Konyaspor'a penaltılarda 3-2'lik üstünlük kurdu ve Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finale yükseldi. Siyah-beyazlıların yarı finalde Başakşehir ile karşılaşacak.

İşte Ziraat Türkiye Kupası yarı final eşleşmeleri:

Antalyaspor-Alanyaspor
Beşiktaş-Başakşehir

NORMAL SÜRE SONUCU:

18' Abdulkerim | 13' Oğuzhan

PENALTILAR

Konyaspor: 2 | Kravets, Guilherme, Skubic, Miya, Abdulkerim

Beşiktaş: 3 | Ghezzal, Mensah, Necip, Rosier

MAÇTAN NOTLAR

4. dakikada Hasic'in pasıyla ceza sahasının sağ köşesinde topla buluşan Oğuzhan'ın kale sahasına doğru yaptığı ortada top kaleci Eray'da kaldı.

12. dakikada Oğuzhan derin bir pasla Cenk'i savunmanın arkasına kaçırmak istedi. Konyaspor savunmasından seken top yeniden Oğuzhan'ın önünde kaldı. Oğuzhan uygun pozisyonda şık bir vuruşla topu uzak köşeden ağlara gönderdi.

17. dakikada sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda arka direkte çok iyi yükselen Abdülkerim Bardakçı sert bir kafa vuruşu ile topu filelere gönderdi.

27. dakikada sağ kanattan Oğuzhan'ın kullandığı köşe vuruşunda ön direkte topla buluşan Atiba, topu yeniden Oğuzhan'a verdi. Ofsayt bayrağı bu pozisyon için havaya kalktı.

35. dakikada Nkoudou'nun pasıyla Hasic ceza sahasının sağından ceza sahasına sokuldu. Abdülkerim araya girip topu uzaklaştırdı.

40. dakikada Hasic'in pasıyla sağ kanatta hareketlenen Rosier'in ön direğe yerden gönderdiği topa Cenk istediği gibi dokunamadı ve top kaleci Eray'da kaldı.

İlk 45 dakika 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

46. dakikada ceza sahasında topla buluşan Atiba, Oğuzhan'ı gördü. Oğuzhan sol çaprazdan altı pasa sert bir top kesti, Cenk bu topa dokundu ve ağlara gönderdi. Ancak hakem Atiba'nın Oğuzhan'a pas vermeden önce Ahmet Çalık'a faul yaptığını tespit etti.

56. dakikada Rosier'in sağ kanattan arka direğe yaptığı ortada N'Koudou topu kale sahasına çevirdi. Cenk bu topa kafayla dokundu. Kaleci Eray parmaklarının ucuyla topu çeldi.

69. dakikada Aboubakar ile verkaç yapan Atiba ceza sahasına sokulmak istedi. Ahmet Çalık araya girip tehlikeyi büyümeden önledi.

80. dakikada Oğuzhan'ın pasıyla sağ kanatta topla buluşan N'Koudou'nun arka direğe havalandırdığı topa Larin kafayı vurdu. Ama top kaleye paralel gitti.

111. dakikada sağ kanattan sıfıra inen Aboubakar'ın geriye çıkarttığı topla buluşan Ghezzal iki kez üst üste şut çekti. Ama iki şutu da Konyaspor savunmasından döndü.

117. dakikada sağ kanattan Ghezzal'ın kullandığı köşe vuruşunda ön direkte Welinton kafayı vurdu. Top az farkla yandan auta gitti.

120. dakikada avunmanın arkasına atılan topa Kravets hareketlendi. Topu kaleci Utku'nun üzerinden aşırtmak istedi. Ama top Utku'dan döndü.

Galatasaray 5 gollü kupa maçında Alanyaspor'a elendi

Başakşehir, Fenerbahçe'yi kupadan eledi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 34,72
En Yüksek: 38,56
En Düşük: 38,56
Değişim -52,04 %
FK: 0,00
PD / DD: -2,10
İşlem Hacmi 34.330.962
Toplam Adet: 988.795
Ağırlıklı Ort.: 65,34
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)